Veckans mat- Höstlovsmat

chicken nuggets
För många är det höstlov den här veckan. Himla skönt och himla jobbigt om vi ska vara ärliga va? Man drömmer om lediga dagar med sovmorgon och vackra dagar ute när solen skiner. Tyvärr är ju verkligheten inte alltid helt överensstämmande med den bilden.
Men jag tänkte hjälpa er å gott jag kan med att tipsa er om en härlig matsedel som barnen garanterat kommer gilla! Hemgjorda chicken nuggets, tortillapizza och hamburgare. Mat som garanterat går hem hos barnen!
Först ut är receptet på chicken nuggets. Supersmidigt att göra i ugn och ingen fritering behövs!
 
Men på tal om när man har en viss förväntan på hur saker ska bli och hur saker sedan faktiskt blir….
pannkaka ett päron till morsa
Men jag hoppas med veckans matsedel kunna hjälpa er lite ur pannkaksträsket. Även om jag trillar dit ibland jag med….
Kanske är ni hemma med lediga barn några dagar den här veckan och faktiskt får någon minut över. Då tycker jag att ni ska kika in hos min helt fantastiskt begåvade bloggkollega Teresa som driver bloggen Ett päron till morsa. Så stor igenkänningshumor. I precis allt!
Förutom att ni hittar henne på bloggen så har hon både en Facebook-sida och ett Instagramkonto jag tycker ni ska hålla koll på 🙂
mozzarellaburgare
Hamburgare, vilket barn gillar inte det liksom 🙂 Min variant som är fyllda med mozzarella brukar gå hem hos stora som små barn.
pasta med köttfärssås
Spagetti och köttfärsås, vilka barndomsminnen den maträtten för med sig. Antingen kan man göra en helt klassisk variant, eller varför inte testa den här, full med morötter och linser. Det är min favorit 🙂
torsk i ugn
Det här receptet på fisk i ugn är ett av de absolut mest populära recepten här på bloggen. Helt förståeligt. Superenkelt att göra och den brukar uppskattas av alla i familjen!
tacopizza
Tacos eller pizza brukar vara mångas fredagsfavoriter.
Varför inte kombinera dom två till en mumsig tacopizza? Här har jag gjort den på tortillabröd vilket gör det till en riktigt snabblagad fredagsmiddag! En av våra favoriter hemma hos oss!
nutellacupcakes
Baka något smarrigt med barnen som avslut på veckan. Vad sägs om nutellacupcakes!?
 
Ha en riktigt härlig start på veckan nu alla 🙂
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ida
Ida
7 år sedan

Åh! Allt ser så fantastiskt gott ut! Tack för bra tips även om vår lilleman fortfarande har höstlov på heltid 😉

Arraksbollar

Nästa inlägg

Bloggtips-Hannas Bageri

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x