Veckans mat- 5 snabba middagar

köttfärssås

Hej måndag!

Börjar ni känna stressen inför jul? Eller är ni coola som filbunkar? Jag är nog någonstans där mittemellan. Jag har ganska många jobb som ska bli klara nu de närmaste veckorna och helgerna lätt fullbokade! Så därför tänkte jag köra en veckans mat med snabblagade middagar. Alla tar runt 30 minuter att göra och det har vi väl tid att lägga på matlagningen va?

Först ut, en klassiker med lite nytänk. Bönpasta med köttfärssås. Köttfärssåsen innehåller massa linser och morötter som mättar bra!

kotlettgryta med svamp

Fläskkotlettgryta med svamp. Riktig, vällagad mat som går superduperfort att laga. Har fått massor av fina kommentarer om just detta recept. Så ni måste bara testa om ni inte gjort det!

panerad torskrygg

Panerad torskrygg är sådär superenkelt att göra. Speciellt om du gör som jag, och kör den i ugnen! Och det brukar vara en riktig storfavorit hos barnen.

tortillapizza-2

Pizza mitt i veckan? Ja absolut. Använder man tortillabröd som botten går det supersnabbt att få fram middagen. Här har jag bytt ut den klassiska tomatsåsen mot pesto, en riktig höjdare om du frågar mig! Tortillapizza är verkligen en storfavorit hemma hos oss!

gyros

Gyros, så enkelt och så himla gott!! Hacka massa grönsaker, gör en tzatziki och ät allt i pitabröd.

biskvier i långpanna

Avsluta på topp med något gott! Har ni testat biskvier i långpanna? Om inte, ni måste!!!! Kanske det godaste jag bakat under hösten.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna
7 år sedan

Hittade just hit för första gången, och jublade inombords. Det var som att öppna en skattkista! Inspirationen till att laga vardagsmat har lyst med sin frånvaro ett tag, men nu blir jag motiverad att ställa mig i köket igen 🙂 Och dra igång med godisbak inför jul, och införa lite nya vegorätter (som barnen förhoppningsvis äter..), och laga den där fiskrätten till middag..Måste bara tentaplugga lite först, men risken finns att jag återkommer hit under dagen 😉
TACK för inspiration och att du delar med dig av din skattkista med recept 🙂

gräddkola med brynt smör

Nästa inlägg

Gräddkola

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x