Tävla om en Crock Pot – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Tävla om en Crock Pot

crock pot

God fredagskväll på er alla!

Som jag skrev tidigare idag firar jag 1 år här på Loppi idag. Det och det faktum att julen närmar sig med stormsteg gör att jag tycker det passar utmärkt med en liten tävling till den här helgen. Och inte vilken tävling som helst! Nej jag  tänkte tillsammans med Crock Pot-Sverige lotta ut en Crock Pot DuraCeramic 5L.

crock pot

Det är en nyhet i Crock Pot-familjen och här tycker jag verkligen dom har lyckats! Själva grytan kan du använda både på spisen och i ugnen vilket gör att du enkelt kan steka löken eller bryna på köttet direkt i grytan innan du har i resten av ingredienserna och kör i gång långkoket. Grytan var väldigt enkel att göra rent och precis som de övriga i serien har den två värmelägen och en timer.
Det här är den tredje modellen Crock Pot jag testar och det är helt klart min favorit!

Här på bloggen hittar ni massa goda recept under kategorin Crock Pot. Vill du ha ännu mer inspiration tycker jag du ska följa CrockPotSverige på Instagram

Så nu tänkte jag att en sån här härlig Crock Pot kan bli din! Kanske kommer du kunna utföra nya storverk i köket, eller så ger du bort den till någon i julklapp som verkligen gillar att laga mat!

För att vara med att tävla vill jag att du berättar varför just du ska vinna denna Crock Pot. Skriv din motivering och kom ihåg att lämna dina kontaktuppgifter här i kommentarsfältet.

Tävlingen pågår från och med fredag 9 december till söndag 11 december kl 24.00 2016.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Vinnaren av en Crock Pot är Elin Åkesson, som också hade rimmat så fint:

Att kamma hem vinsten skulle vara så kul,
men jag skulle faktiskt ge bort den till jul
Jag har nyss blivit mamma
och mycket av tiden har gått till att amma
Vore så kul att kunna ge sambon den här
så vi kan spara tid och slippa besvär

Hoppas att jag har turen med mig!

 

Vinnaren utses av Linnéas Skafferi och kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är ett samarbete mellan Linnéas Skafferi och Crock Pot.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alicia

  Hej
  Vi har 4 barn och har i år bestämt oss för att skänka mycket pengar/leksaker/paket istället för att hamna i något överkonsumerande. Dels för att visa barnen att vi inte behöver ge massa bara till varandra och sedan för att faktiskt hjälpa andra som är i behov av hjälp. Vi vuxna köper inget till varandra & det vore jättehärligt om vi vann en sådan som lite Karma-känsla:) för är det ngt vi behöver egentligen så är det bättre tid för bättre mat med fullt schema och fyra barn. Har förstått att den här är väldogt smidig att ha i vardagen av många bekanta:) men har inte haft pengarna att lägga på den. Håller tummarna:)

 2. Linda Bergvall

  Använder ofta min lergryta nu när jag fått tvillingar och saknar tid att stå vid spisen men börjat känna mig omodern 😉 Hade varit kul att testa dagen moderna lergryta.

 3. Sabina

  Matlagandet här hemma har börjat gå på tomgång och med kräsna familjemedlemmar är det inte längre samma njutning att laga mat. Jag hoppas på att vinna en Crock Pot som kan ge mig en nytändning i köket och att lusten att laga god mat varje dag ska komma tillbaka.

 4. Camilla Bech

  Jobbar natt och sover oftast till 16. Sambon jobbar hela dagarna och på kvällarna har vi fullt upp med att skjutsa till och från hockey och fotbollsträning . Vore guld att köra igång mat i en sån här sköning innan jag lägger mig och bara servera när familjen är samlad!

 5. Ingerd Jansson

  Pensionär som vill laga nyttig mat till mina nära o kära …..på ett enkelt sätt …vi har ju så mycket att göra!

 6. Gordana Eklöf

  Älskar att laga mat men tid och ork räcker kust nu inte till😔 men en Crock Pot blir det enklare och vi kan komma på rätt väg igen!

 7. Josephine Lindberg

  Med tre barn, en karl som inte är så förtjust i att laga mat och vardagen där tiden är knapp inte bara tror jag utan vet att denna skulle passa perfekt hemma hos oss. Och ett plus är ju att jag älskar att laga mat och testa nya grejer. Och jag lovar, jag har varit snäll i år ☺️

 8. AK

  Har sneglat länge på en sådan här, har en lite för liten lergryta som jag brukar använda men har kommit fram till att en crock pot skulle passa in i vår familj. För att underlätta vardagen även med större barn, min 16-åring ska ha matlåda med sig tre dagar i veckan och då går det åt mycket mat 🙂 dels till middagen och även för tre matlådor dagen efter. Maken gör stora laddningar av just risgrynsgröt ofta vid den här tiden på året och med ditt senaste tips skulle den kunna användas ännu mer! Håller tummarna för att detta blir min julklapp till familjen.

  1. Gordana Eklöf

   Älskar att laga mat men tid och ork räcker just nu inte till😔 med en Crock Pot blir det enklare och vi kan komma på rätt väg igen!

  2. Gordana Eklöf

   Älskar att laga mat men tid och ork räcker just nu inte till😔 med en Crock Pot blir det enklare och vi kan komma på rätt väg igen!

 9. Anna Olsson

  Jag är ensam med två barn under veckorna och det skulle vara en fröjd att maten i stort är färdig då man kommer hem efter jobbet!

 10. Malin J

  Jag är en nybliven tvåbarnsmamma som älskar att laga mat,
  men just nu finns inte tiden, trots att jag inte är lat,
  Mellan barnskrik och blöjbyten blir “snabbmat” som falukorv och sill
  – sen blir det en och annan färdigrätt trots att jag inte vill.
  Jag önskar därför att det är på detta viset
  – att en vanlig småbarnsmamma kan vinna finaste priset:
  en Crock Pot som gör matlagningen lekande lätt,
  men ändå tar fram smakerna i precis varenda rätt.
  Denna modell har precis allt jag önskar förstås
  med den kan jag laga god och hälsosam mat till oss!

 11. Tess

  Med träningar 3 dagar i veckan och matcher på helgerna så är det alltid stressigt att hinna laga bra mat till familjen. Att vinna en Crock Pot skulle vara magiskt!

 12. Erika Berggren

  Tänk att komma hem trött o hungrig – öppna dörren o mötas av doften från Crock Pot som precis puttrat klart o bara väntar på att hungriga familjen ska hugga in! Snacka om livskvalitet att komma hem till vällagad mat från grunden. Och det utan många timmars förberedelser. Crock Pot i julklapp – Ja, tack!

 13. Fredrik Gullberg

  Jag är make och far men har en del kvar innan jag i köket kan göra det rätta och för frun min underlätta, om jag en crock pot skulle vinna, jag mer tid med fru och barn skulle finna. Att maten dessutom håller god kvalité skulle hos familjen göra succé!!

 14. Jessica

  Jag har själv en crock pot som jag fick i present. Älskar den och den underlättar så himla mycket med småbarn i huset! Har länge velat köpa en till min fina mamma i present men ekonomin tillåter inte det just nu tyvärr.. Min mamma älskar att laga mat men hon bor ensam och eftersom hon jobbar sena kvällar och inte orkar laga mat till sig själv skulle det vara perfekt om hon kunde förbereda crockpoten innan hon gick till jobbet på morgonen. Den perfekta julklappen till min lilla mamma ♡

 15. Emelie Öjvindsson

  Det hade varit en dröm att kunna förbereda mat på morgonen som sedan kan få puttra i lugn och ro hela dagen. När man jobbar heltid och kastar sig mellan jobb/fritids/barnens aktiviteter så hade denna varit ett uppskattat plus i tillvaron.
  Kram!

 16. Emma

  Som student hinner jag tyvärr sällan laga mat, detta resulterar i mycket lätt mat- nudlar, fil och gröt. Jag önskar mig en crockpot för att hinna äta lagad mat. Som för nu är en stor bristvara då tentaplugget och stressen sätter in, samt hela denna termin som har präglats av tenta på tenta. Trots att jag älskar att laga mat har inspirationen och prioritet försvunnit helt. Jag önskar att få en betydligt lättare vardag med mindre lätt mat och mer av det goda i livet!

 17. Marie Everkrans

  Jag har länge funderat på att skaffa en crock pot då jag har hört så mycket gott om den. Jag brinner för att laga mat med ekologiska råvaror. Mår som bäst i köket med att slappa de deverse doftande rätterna. Hade varit perfekt att vinna denna då jag väntar mitt första tid och det inte kommer finnas samma tid att lägga på min stora passion ❤
  Grattis på 1:årsdagen och god jul ⛄

 18. Sara Gustafsson

  Med tre barn i huset och 2 heltidsarbetande och sönderstressade föräldrar så skulle den här komma som en skänk från ovan.🙏🏻

 19. Gunsan

  Skulle vara en väldigt bra apparat att ha; underlättar när jag håller på som en tok i grönsaksland och rabatter, spring i är och svampskog; från tidig vår till senhöst. Troligen blev det bättre ordning med ätandet 😊

 20. Jennie Karlström

  Vem vill inte vinna en Crock Pott??
  Har hört så många som berättat hur smidigt det är att laga mat i dem.
  2009 förändrades mitt liv då jag fick en stroke, har sedan dess varit sjukskriven och jag och min man har fått 2 fina barn. Den ork jag har lägger jag på våra barn, vore fantastiskt att få hjälp av en Crock Pot och fixa middagen smidigare.

 21. Sanna

  Har aldrig trott på sånt där. Skulle vara intressant att testa och se om den verkligen är så bra som många säger att den är.

 22. Anna Bengtsson

  Är mer än nyfiken på att laga mat med en crock pot, kanske blir det en riktig tio-i -topp!!
  Tack för en blogg med många goda tips och fina bilder👍

 23. Susanne Johansson

  Gillar att laga mat med fina råvaror men ibland räcker inte tiden till !Men en Crock pot vinst så kan jag hinna allt jag vill.

 24. Maria Törnblom

  Efter en myckenhet av julens mat något annat ni önskar på era fat. Helst då sådant som inte stället krav att stå vid heta spisen som en slav.

 25. Sofia Palmkvist

  Jag har bestämt att 2017 är året då halvfabrikatet åker ut ur matsedeln, en crock pot skulle underlätta matlagningen avsevärt i den stressade vardagen som småbarnsfamilj.

 26. Susanne Sjögren

  Skulle bli överlycklig över denna underbara vinst. Är en aktiv familj med många järn i elden och denna skulle underlätta vår vardag enormt. Håller alla mina tummar så hårt jag kan!

 27. Lina Chellali

  Med en crock-pot kommer jag bums bli drottningen af köket! Vilket inte riktigt är fallet just nu, så det vore ju fantastiskt för mig och min familj att vinna en sån här juvel! Tänk vilka goda rätter vi på ett enkelt sätt skulle laga! :))

 28. Louise Andersson

  Jag har sedan jag blivit tvåbarnsmamma i augusti inte riktigt fått matlagningstiden att räcka till, ofta blir det något enkelt (och tråkigt!). Jag skulle vilja briljera i köket igen, och istället lägga fullt fokus på mina barn. Denna vinst vore en ära att vinna. Och bli en lycka för hela familjen 🙂

  /Louise Andersson, Lisen.a@hotmail.com

 29. Sanna Bylund

  Hej! Jag önskar vinna denna för att jag älskar att laga mat men har fått mindre tid för det nu då jag fått barn. När jag är i köket så bara försvinner tiden och jag får vara kreativ och arbeta med händerna. Min dotter har något som kallas för ätovilja och vi har det väldigt kämpigt med maten, hon äter väldigt lite men det som går allra bäst är mjukt kokt kött med sås. En Crock Pot skulle verkligen hjälpa hela familjen, Jag skulle lättare kunna göra maten som hon äter och inte behöva passa på grytor på spisen flera gånger i veckan. Jag vet att den skulle bli så välanvänd hemma hos oss!
  Tack för en bra blogg
  Kram
  Sanna

 30. Amanda kristiansson

  Hej! Jag skulle vilja vinna denna crockpot grytan dels för jag bor ensam och lagar all mat själv, jag arbetar som frisör och kommer hem sent så de hade varit perfekt att komma hem till färdiglagad mat, mitt mat intresse är stort och försöker alltid varje vecka utmana mig med nya recept, hoppas verkligen att jag blir vinnaren av denna härliga maskin hade underlättat vardagen!😍 email amanda_940819@hotmail.com

 31. Anna Vanberg

  Jag har länge velat ha en Crock Pot! Två föräldrar som jobbar heltid, två barn och alltid minst ett renoveringsprojekt i huset. Det säger sig självt att det skulle underlätta mycket om maten kunde laga sig själv! 🙂

 32. Amanda kristiansson

  Hej! Jag skulle vilja vinna denna crockpot grytan dels för jag bor ensam och lagar all mat själv, jag arbetar som frisör och kommer hem sent så de hade varit perfekt att komma hem till färdiglagad mat, mitt mat intresse är stort och försöker alltid varje vecka utmana mig med nya recept, hoppas verkligen att jag blir vinnaren av denna härliga maskin hade underlättat vardagen!😍 email amanda_940819@hotmail.se

 33. Ida

  En väldigt enkel motivering kommer här! Jag har alltid varit nyfiken på en men i min ekonomi kan jag inte med gott samvete välja att prioritera en crock pot till mig själv då barn, boende o sparande går först!

 34. Jenny

  Hej!
  Jag vill vinna den här och ge till min familj i julklapp! Det är jag som lagar den mesta maten hemma och får vi in en sån här fantastisk hjälpreda så kan alla vara delaktiga och förhoppningsvis föder det ett intresse att vilja göra mera i köket. Håller mina tummar hårt!
  Jenny Finn, jennyfinn74@gmail.con

 35. Jenny

  Hej!
  Jag vill vinna den här och ge till min familj i julklapp! Det är jag som lagar den mesta maten hemma och får vi in en sån här fantastisk hjälpreda så kan alla vara delaktiga och förhoppningsvis föder det ett intresse att vilja göra mera i köket. Håller mina tummar hårt!

 36. Elin Åkesson

  Att kamma hem vinsten skulle vara så kul,
  men jag skulle faktiskt ge bort den till jul
  Jag har nyss blivit mamma
  och mycket av tiden har gått till att amma
  Vore så kul att kunna ge sambon den här
  så vi kan spara tid och slippa besvär

  Hoppas att jag har turen med mig!

 37. Jenny

  Jag vill en Crock-pot vinna
  För att vällagad mat hinna
  Laga till vardag och fest
  Det är så mat smakar bäst
  Mätta tre små magar
  Även stressiga dagar
  Känslan av att ha det så flott
  Gör mitt mammahjärtat väl och gott 💕

 38. Anita Karlsson

  Har funderat flera månader nu på att köpa en crock pot så att vinna en vore ju perfekt! Känner ingen som har en som kan övertyga mig hur bra de är men det låter fantastiskt att komma hem från jobb och ha maten färdig, särskilt nu när jag börjar jobba heltid efter 6 års sjukskrivning.

 39. Annelie back

  Jag har som nyårslöfte att utmana mig själv på olika vis varje månad! Många utmaningar har med mat att göra, för att jag älskar att äta 😂😍 skulle jag vinna crock pot skulle jag bli överlycklig!!! Den skulle passa perfekt i mina matutmaningar 😃👍🏽

 40. Cornelia Gunnergren

  Hejsan!
  Roligt med en tävling! Följt din blogg ett tag nu och gillar den verkligen. Massvis med inspiration och tips, keep it up!
  Jag bor med min mamma och vi ska snart flytta till en ny lägenhet, tid att fixa middag är ofta knapp då vi träna på olika håll samt går i skolan och arbetar på olika tider. En crockpot hade säkerligen satt fart på motivationen att laga mat och äta tillsammans. Det hade även varit den perfekta julklappen till min mamma, hade verkligen velat ge henne något extra fint i år och ekonomin som student är väll inte på topp haha!
  Kram

 41. Angelica Johansson

  Har drömt om en crock pot länge och vad vore inte det bästa med en sådan? Jo att komma hem och få äta helt underbart god mat och kunna skämma bort gubben lite då och då.

  Angelica Johansson
  Skrinnarvägen 17
  63359 Eskilstuna

 42. Linnea H

  Tiden är knapp för matlagning i vardagen,
  när man på kvällen kommer hem det ekar i magen.
  Detta problem löses enkelt med en Crock Pot,
  då man smidigt kan laga både nyttigt och gott.
  Grytan startar man snabbt på morgonen väldigt lätt,
  när man kommer hem har man en underbar, färdig rätt.
  En Crock Pot är just därför det jag behöver,
  för att få vardagen att gå ihop framöver!

 43. Elise Axelsson

  En Crock Pot till mitt kök jag önskar mig till jul
  För att matlagning är så himla kul!
  Men det finns också andra tidskrävande saker som är skoj.
  Träna, umgås med vänner och hitta på annat ploj.
  En Crock Potter skulle ge mig mer tid till annat roligt och samtidigt ge mig god mat.
  Även sambon skulle tycka matlagning vore enkelt och han skulle sluta vara så lat (…hehe).
  Därför önskar jag till oss denna fantastiska mackapär.
  Så att matlagningen inte är till något besvär.
  🙂

  Elise Axelsson
  Smeby Smebyfält
  52197 Vartofta
  💜

  1. Annelie back

   Jag har som nyårslöfte att utmana mig själv på olika vis varje månad! Många utmaningar har med mat att göra, för att jag älskar att äta 😂😍 skulle jag vinna crock pot skulle jag bli överlycklig!!! Den skulle passa perfekt i mina matutmaningar 😃👍🏽

 44. Malena Andersson

  Jag vill hämta upp alla barn efter jobbet och äta vällagad mat när vi kommer hem på en gång, för alla är hungriga och trötta när vi kommer hem. Tror på en gladare och mättare familj😃

 45. Sofie Broo

  Tar gärna chansen att få njuta av elegansen, koka potta redan från klockan åtta kan göra våra dagar flotta. Ensam med barn kan denna lugna hela dan.

 46. Anna Sandström

  Jag har drömt om en sådan här på jättelänge!! Om jag vinner får min man äta gott långkokt köttgryta som han älskar ❤️

 47. Linda

  Denna skulle gärna få flytta hem till oss 😍 Som trebarnsmamma med flera års sömnbrist som nu tar ut sin rätt har jag ingen ork över till matlagning o inga idéer. Ändå vill jag att barnen ska äta bra så en crockpot skulle då kunna underlätta mkt för oss, god mat som sköter sig självt o minimal förberedelsetid! Vore en riktigt fin julklapp till min familj ❤️

 48. Cecilia

  Vilken kanonvinst! Har länge velat testa att laga mat på crockpot och sparat en miljon olika recept som jag vill testa! Tror det skulle underlätta vardagen något enormt här hemma med 4 barn , jobb och skola 😉 har som mål inför nästa år att få hela familjen (ena dottern äter BARA frysta köttbullar för tillfället) att äta lite bättre mat och tror att denna verkligen skulle bli en viktig del i det! Håller tummarna så hårt nu!

 49. Nina Wallin

  Är enda vegetarianen i vår familj, lägger ned tid och energin på mat till “köttätarna” . Blir då ofta ingen tid över till vegetarisk matlagning utan det får alltid bli något snabbt och enkelt. Med Crock Pot skulle jag kunna göra nyttig vegetarisk mat på ett enkelt och tidssparande sätt. Kommer då att införa köttfrimåndag i min familj. Nyttigt och bra för miljön 😊

 50. Anna

  Jag har varit väldigt intresserad av en Crock Pot sedan jag var i USA hos en familj över julen för ca fem år sedan. De använde sig av deras minst en gång i veckan och maten blev fruktansvärt god. Jag själv bodde dock då i en liten studentlägenhet och hade inte plats eller råd till en sådan, För två jular sedan köpte jag och min bror en enklare Crock Pot till vår mamma i julklapp för att hon skulle slippa slita i köket varje dag när hon kommer hem från jobbet. Hon tycker väldigt mycket om den. När jag blev klara med studierna och flyttade till större lägenhet lånade jag hem min mammas under ett par veckor och använde den flitigt (ca 3 gånger i veckan). Jag och min sambo älskade den! Så nu är en Crock Pot högst upp på listan av saker jag skulle vilja tillföra min lägenhet. Den godaste maten man kan få med så lite ansträngning som möjligt!
  Jag vill också bara säga att jag tycker att din blogg är superbra för att få matlagningsinspiration och jag kollar in här varje dag.

 51. Jenny Esser

  En Crock Pot hade inte bara underlättat vardagen & till fest, utöver de hade en Crock Pot bjudit på nya goda smaker & utvecklat vår matlagning här hemma.

 52. Anna

  Hej Linnea

  Jag skulle gärna vilja vinna denna fantastiska manick då det hade underlättat i vardagen med fyra barn hemma och tiden det hade sparat är ju helt enkelt fantastiskt 😉 då det är jag som lagar maten hemma alla dagar om året. Om jag vinner så kanske mannen i huset också kan börja fixa middag hihi. Då kanske han till och med kan få den i julklapp som en liten hint. Tack för en superbra blogg

 53. Elin Petersson

  Jag önskar vinna denna crock pot för att underlätta min vardagliga syssla, där vid spisen jag pysslar. Dagens timmar försvinner så snabbt men med denna crock pot middagen lagas i ett nafs. Crock poten lagar maten till våra fat medans jag myser med våra barn.

 54. emma t

  Vi behöver verkligen få ordning på matvanorna här hemma. En multiallergisk dotter och en som haft sond från 10 månader till tre år och inte kommit igång med maten ännu.. Att kunna förbereda maten på morgonen hade verkligen underlättat 💚

 55. Jenny

  denna croc pot hade varit perfekt för en stressad småbarn-mamma. alltför ofta bränner jag vid maten eller glömmer tiden, med croc pot behöver jag aldrig mer oroa mig och det bästa av allt, det sköter sig självt!

 56. Marie

  Ensamstående mamma till tre tonåringar som håller på att äta mig ur huset. De är konstant hungriga å de vill ha hemlagad mat. Jag jobbar heltid samtidigt som jag läser 20% på universitetet, sa jag att vi har hund å sommarstuga också? Pulsen är hög ibland. Jag ser denna vinst som en vardagsstress räddare.

 57. Louise Fredman

  Om jag hade turen att vinna en Crock Pot skulle jag laga en fantastiskt god vegetariskt rätt! En del i min masterplan att övertyga min skeptiska sambo och familj att vegetariskt ÄR gott! 😋 Tack för en inspirerande blogg! Håller tummarna!

 58. Johanna Kullenberg

  En liten familj i Gävle som vill
  Tiden till matlagning räcker inte till
  Tänk om vi vann
  Så mycket mer vi hann
  Långkok på kött och grönt och kanske sill

 59. Maria Englund

  FRÅN GRUNDEN lagad mat är något som jag verkligen vill att familjen ska få i sig varje dag. Men som livspusslet ser ut nu med alldeles för långa dagar så hinner jag inte laga mat innan barnen redan slocknat. Därför blir det snabblagad mindre bra alternativ alltför ofta. Därför skulle denna crock pot vara perfekt!

 60. MiaMaria

  FRÅN GRUNDEN lagad mat är något som jag verkligen vill att familjen ska få i sig varje dag. Men som livspusslet ser ut nu med alldeles för långa dagar så hinner jag inte laga mat innan barnen redan slocknat. Därför blir det snabblagad mindre bra alternativ alltför ofta. Därför skulle denna crock pot vara perfekt!

 61. Johanna

  Med 3 barn, varav 2 som ska iväg på olika träningar flera dagar i veckan och måste äta kl 16 senast för att hinna iväg, så skulle denna underlätta min vardag så mkt! Vore guld att kunna ha maten klar när man kommer hem, bra mat dessutom. Har flera ggr skojat om att jag skulle behöva en husmor här hemma som kan laga mat några ggr i veckan, men med en croc pot skulle jag klara mig helt själv 😉

 62. Ann-Catrin niklasson

  Min underbara make älskar att laga mat. Denna skulle jag vilja ge till min man i julklapp🌲😍❤️

 63. Emma Göranson

  Hej! Jag skulle gärnna vilja vinna en crock pot! För 15 år sedan bodde jag i USA, och då hade vi en riskokare med timer som man förberedde på morgonen och så var riset färdigt när man kom hem på kvällen. Sedan dess har jag tänkt mycket på den där smarta prylen, och undrat varför den här principen inte används mer- av mig och av andra.
  Men nu verkar det som att tiden är kommen!
  En crock pot skulle underlätta såväl vardagslivet som helgbjudningar för mig som har fullt upp med jobb och barn- men som helst av allt äter grytor och långkok.
  En perfekt julklapp, med andra ord!

 64. Sofia B

  Jag är sjukskriven på halvtid pga utmattning och depression och skulle bli superglad om jag fick vinna den. Med två barn på 2 och 6 år är det inte alltid så lätt att laga mat, speciellt som min lilla gärna vill vara med i köket. Med en crock pot skulle jag kunna leka med dem efter skola och förskola samtidigt som maten kan sköta sig själv. Med halv sjukpenning och halv lön finns just nu inga möjligheter till julklappar till mig eller sambon i år. Därför hoppas jag att den där fina matlagningsmanicken kan bli min julklapp. 🙂

 65. Jessica

  Åh! Jag skulle ge denna till min söta mamma i julklapp. Hon är en pensionerad husmor (från ett litet skolkök) och hon lagar så fantastisk mat. Dock är hon nu ibland lite trött på själva matlagningen eller hon känner nog att hon har slut på ideér och säger ofta “…suck..vad ska jag hitta på för mat…” Detta kanske skulle få henne att få tillbaka sin “matgnista”, Lite ny energi. 🙂

 66. Sanne Möller

  Efter år där mat inte varit relaterat till lycka och kärlek utan istället ångest och sömnlösa nätter så har jag tagit mig ur en värld där träning och för nyttig mat var allt jag levde efter. Idag älskar jag mat och äter av allt. Tankarna finns där men dom lyssnar jag inte på längre. Denna fina julgåva kommer jag ge mig själv och använda för att återigen fortsätta inspireras och älska mat.

 67. Maria Gisselquist

  Jag är jättedålig på att laga mat och därför står min sambo oftast för maten i vår familj. Nu vill jag överraska honom och verkligen lära mig laga bra mat. Din blogg är en stor källa till inspiration! Med en Crock Pot skulle det vara fantastiskt att få lära mig.

 68. Lina Uhnér

  Jag har nyligen hittat din blogg och har testat en del recept på familjen och de har verkligen gått hem. Vi har även fallit för pulled beef som är ett långkok och att kunna fortsätta göra långkok som kan sköta sig själv hör verkligen årstiden till. Med lite ny inspiration och recept har det också blivit mycket roligare att laga mat. Tack för en bra blogg!

 69. Malin G

  Heltidsstudier, arbete 40 % och 4 barn. Livspusslet är svårt att få ihop och med crock pot hade vi kunnat spara lite tid på matlagningen.

 70. Eva Finne

  Vill att min dotter skall få ha en sådan. Hon är fantastisk på matlagning och har tre söner och en man. Maken jaktar älg och de har ofta lite om tid. Hon har gått igenom så mycket redan i unga år och jag önskar att hon skulle få uppleva något speciellt som är exakt ämnat åt henne.

 71. Mia

  Skulle vara guld värt att äga en sån
  Nu när min pappa blivit ensam och inte kan klara sig själv och jag måste åka efter jobbet och hjälpa honom med allt det vardagliga
  Skulle vara så skönt att komma hem och ha maten färdig och kunna ta med mat till honom dagen efter

 72. Hanna

  Jag vill så gärna vinna denna Crock Pot till min man som älskar att laga god och hälsosam mat till våra två barn och mig. Den skulle underlätta vardagen otroligt mycket nu när vi har en 2-åring och en 2 månaders bebis att lägga vår tid på.

 73. Jennie

  Jag vill vinna 💫 för att förhoppningsvis få tillbaka inspirationen och glädjen i att laga mat igen. Just nu är den som bortblåst!
  Så det skulle fin julklapp till mig och min familj🎅🏼

 74. Perilla

  Det vore en dröm för mig att få en crock pot. Jobbar långa dagar och det vore fantastisk att kunna komma hem till färdiglagad middag. Älskar att laga mat men tiden räcker inte till när man är hemma sent på kvällarna.

 75. Therese

  “En Croc Pot i mitt kök skulle hjälpa
  när tonårsgrabbarna håller på att svälta 😉
  Mamman slänger på morgonen i krubbet
  och när hon kommer hem på eftermiddagen har Croc Poten fixat jobbet”

  Denna pryl skulle vara ovärderlig för mig som singelmamma till två underbara
  grabbar.

  Kram

 76. Louise

  Jag skulle vilja vinna för att underlätta min vardag. Jg jobbar långa dagar och pendlar till jobb. När jag väl kommer hem finns ingen ork eller inspiration för matlagning så oftast blir det tyvärr bara mackor.

 77. Malin Storm

  Älskar att laga mat skulle verkligen behöva en bra gryta! Mina grytor är inget att hurra för precis så det hade vart kul och vinna en sådan. Perfekt till Goa långkok 😊

 78. Emma

  Matlagning på vardagar hinns nästan aldrig med, det blir mycket à-fil, ägg och gröt. Med en Crock pot kanske jag kan få den där extra pushen att laga mat bara till mig själv och dessutom gör den jobbet när jag är på jobbet. Tänk att ha lagad mat när man kommer hem? Vilken lyx!

 79. Julia Strandman

  Min sambo måste verkligen lära sig laga mat och en crock pot tror jag skulle underlätta för honom, eftersom det finns så många bra och enkla recept att laga med en crockpot!

 80. Lena

  Jag har gått i valet och kvalet om jag ska köpa en Crock Pot till min syster med familj i julklapp. Om jag skulle vinna denna så skulle jag slippa fundera mer, då blir det helt klart en julklapp till dem så de kan spara tid till att spendera med deras två små barn på kvällarna.

 81. Sandra Johansson

  Till min kära mor vill jag vinna denna gryta , nya spännande recept och tips kan hon hitta på bloggen ifall fantasin skulle tryta , hon älskar att laga mat till familj och vänner ,ja egentligen alla hon känner. Med artros i kropp och framförallt i leder kan hon med en crock pot göra underbara långkok som med lite förberedelser sig själv reder. Det skulle bespara mamma både tid och kraft , och hon skulle utan tvekan jubla att det är den bästa gryta hon haft

 82. Ida Erlandsson

  Vi har redan en som vi är så nöjda med och använder den varje vecka. Om jag skulle vunna skulle jag ge bort den i julklapp till min syster som jag också tror skulle ha stor användning av den.

 83. Ekenäsliv

  Jag skulle gärna vilja vinna den här då den skulle underlätta vardagen.
  Tycker att bra mat är oerhört viktigt, men bland är det riktigt svårt att få tiden att räcka till.
  Tänk att ha maten klar när man kommer hem, så mycket man skulle hinna med att bara vara och umgås med sin familj då <3
  Önskar dig en fin lördag!

 84. Susan Grieger

  Jag vill så gärna ge bort den till en underbar familj från Syrien som fått uppehållstillstånd och för två veckor sedan fått en egen .lägenhet…
  Jag vet att dom önskar sig en sådan och det skulle vara så kul att få laga mat tillsammans och blanda svensk husmanskost och arabisk mat och sen bara sitta och njuta av maten 🙏🏽❤️

 85. Emma Boström

  Som nybliven mamma med en liten kille på sju veckor, där livet nu bara består av max två timmars nattsömn och alltid en liten skrikis på armen skulle en modern crock pot underlätta vardagen till tusen. Jag älskar långkok och skulle bli överlycklig över vinsten, och få överraska min sambo med härliga nya recept 😉

 86. Carin B

  Häromdagen satt jag och funderade på om jag skulle köpa en Crock pot till min sambo i julklapp, jag la sedan ner tanken. Men nu när jag läser dina positiva kommentarer så tänker jag att den nog ändå skulle vara super! Med en vild 1,5 åring och en liten till på väg, hade en Crock pot underlättat vår vardag. 👍🏼

 87. Nina Wallin

  Vår familj består av “köttätare” och jag som är vegetarian. Jag lägger ned tid och engagemang på matlagningen till övriga och sedan finns ingen tid att lägga på den vegetariska kosten. Crock Pot skulle göra att jag får möjlighet att även göra bra mat till mig. Vinner jag så ska jag göra goda vegetariska grytor och introducera övriga familjen och införa köttfrimåndag både för hälsan och miljön 💖

 88. Hanna Öholm

  Hej!
  Om jag skulle vinna den nya matmaskinen Crock pot skulle det bli en julklapp till min sambo. Själv pluggar jag till kock och måltidskreatör vilket betyder att maskinen skulle användas av mig också. Killens favoriträtt är såklart mormors kalops, förhoppningvis ger en Crock pot honom tid och inspiration till att laga hans egna, och även mycket mer utöver det. Det viktigaste för mig är att äta tillagad mat från grunden med bra råvaror. Dagar fulla av jobb, plugg och träningar ger inte alltid tid över till matlagningen, jag tror att den nya maskinen kommer sprida inspirerande matglädje, gemenskap och hälsosammare mat.

  God jul!

 89. Hanna Öholm

  Hej!
  Om jag skulle vinna den nya matmaskinen Crock pot skulle det bli en julklapp till min sambo. Själv pluggar jag till kock och måltidskreatör vilket betyder att maskinen skulle användas av mig också. Killens favoriträtt är såklart mormors kalops, förhoppningvis kommer en Crock pot hjälpa honom att laga den också, och även mycket mer utöver det. Det viktigaste för mig är att äta tillagad mat från grunden med bra råvaror. Dagar fulla av jobb, plugg och träningar ger inte alltid tid över till matlagningen, jag tror att den nya maskinen kommer sprida inspirerande matglädje, gemenskap och hälsosammare mat.

  God jul!

 90. Camilla Björklund

  Min dotter är på gång att flytta hemifrån och hon älskar att laga mat,
  Hon skulle bli överlycklig att kunna göra långkok och förenkla matlagningen.
  Spara pengar och få underbart god mat på samma gång🎅🏻

 91. malin

  min familj älskar långkok men tyvärr räcker inte tiden till , hade varit den bästa julklappen för hela familjen ! dreglar bara ja tänker på allt gott som till lagas !

 92. Viktoria

  Det skulle vara helt underbart att få laga mat i en crock pot! Testa nya maträtter som lagar sig själv..det blir mycket snabblagad nåt i dagsläget så det skulle vara perfekt för mig och min fin familj!☺
  Jag har länge velat ha en men ekonomin har inte riktigt tillåtit..😐

 93. Kate

  Ja, men se där…. En crock pot-tävling, och precis en sån modell jag och kollegan pratade om i veckan!! Då jag i jobbet som dagmamma vill servera god hemlagad och näringsriktig mat till alla mina dagbarn och familjen så klart, skulle det spara en himla massa tid och jobb att lyxa till det med en sån här hemma. Jag startar alltid arbetsdagen i gryningen med att göra dagens lunch så den är klar när vi kommer in efter stoj och bus, och nog skulle det förenkla detta med en Crock pot i köket!! Då kan jag ju dessutom använda dina fina recept, Linnéa ännu mer i min matlagning!
  Önskar Dig/ Er en härlig lördag! Kram Kate

 94. Jeanette lundell

  Vilken bra grej.Som gör en stressad tillvaro så mycke lättare.allt i samma gryta .Gör att man få tid över att göra annat när grytan fixar maten.

 95. S.

  Efter all härlig inspiration från dig på bloggen är jag verkligen sugen på en crock pot. Att hinna fixa mat mellan jobb/skola/dagis o barnens är en utmaning o denna skulle verkligen underlätta vardagen. Skulle vara en stor glädje mitt i renoveringsträsket hemma.
  Tack för en inspirerande blogg!!

 96. Marie

  Jag skulle ge den i julklapp till min man som älskar att laga mat (och är grym på det). Han ville bli kock när han var yngre men livet ville annorlunda. Nu när jag studerar har vi inte pengar över till “onödiga” saker. En crockpot står faktiskt överst på listan av saker att skaffa om 1,5 år när jag pluggat klart. Men det hade så klart varit roligare att kunna överraska honom med den i julklapp redan nu.

 97. Malin Berggren

  Det skulle vara fantastikt skönt om maten var färdig när jag kom hem från jobbet. Då skulla vi alla kunna äta middag tillsammans innan jag kör mina barn till deras träningar och naturligtvis också hämtar upp dem. Såklart vid olika tider så det är omöjligt art få till en gemensam middag! Jag gör maten mellan lämningar o hämtningar.

 98. Sara B

  I med en köttbit, och lite ditt och lite datt. Krydda på, glöm inte tomatsås… snart en härlig arom fortplantas, från crocken till vår rymd….. en crockpot väl skulle passa då dagarna är fylld från början till slut är maten svår ibland att hinna med… slut med varmkorv, nu kan varje del ur kostcirkeln tillagas för Crockpoten fixar biffen!

 99. Linda Wredle

  Vem vill och behöver inte något som förenklar och förbättrar matlagningen och genom det ökar chansen till att orka laga mer från grunden och mer hälsosamt. Högst på öns står faktiskt en crockpot efter att ha sett alla mumsiga recept på bloggen.

 100. Pia eriksson

  Älskar långkok. Är lite av de gamla stammen som gillar det. Gör gärna min pulled pork själv. En sådan gryta skulle vara kul att pröva. Den kanske funkar fenomenalt till en sån som mig.

 101. Beatrice

  Jag är en relativt nybliven ensamstående mamma till 2 härliga barn. Grejen är den att dom veckorna när jag har barnen, så blir det alltid samma sorts mat. Det som går snabbt att slänga ihop (när jag inte har barnen lagar jag nästan aldrig mat 😱) och jag skulle så gärna vilja variera maten för barnen och en crock pot hade varit perfekt för att kunna göra just det. Den kan ju fixa maten medan vi är på jobb/föris/skola 👌
  Jag håller verkligen tummarna för tur!

 102. Jennifer

  Oj vad kul! Med en svår graviditet i bagaget så har nu tredje barnet precis tittat ut. Jag har valt att ha alla barn (4 år, 3 år och 2,5 vecka) hemma vilket är underbart.. Men jag har himla svårt att få till maten. Vi brukar vara noggranna med att laga från grunden, alternera kött och vegetariskt och försöker ha så mycket hemmabakat bröd som möjligt. Men nu står jag helt plötsligt här med mamma scansköttbullar, polarbröd och andra halvfabrikat. Jag vill snabbt bort från det och tror en crock pot skulle underlätta något oerhört. Håller tummar och tår!

 103. Johanna Melin

  Vem vill inte ha en Crock pot! 😀 Nu har inte jag några småbarn med likväl en man att mätta. 😋 Tänk att få kasta bort den där korven och få bjuda på en riktigt mustig gryta eller en härlig stek istället. En crock pot skulle verkligen inspirera mig till att laga bättre och godare mat 👏🏼

 104. Ingrid

  Vilken grej som underlättar vardagen. Jag är ingen kock men vill gärna ha god mat på bordet och med skiftarbete för både mig o sambon, renovering och småbarn så är denna en dröm!

 105. Marie

  Har smygtittat på en sådan länge nu och blir mer och mer sugen när du lägger in nya smidiga recept.
  Den får gärna flytta in till oss och underlätta för oss när jag jobbar natt.

 106. Heidi

  Snart börjar “varannan vecka med barnet”-schema för min familjs del pga separation och känner att en crockpot skulle rädda många middagar de där veckorna jag har sonen hos mig och jag ska hinna med skola, jobb, barn, häst, hushållssyslor inklusive matlagning varje dag. Jag ser framför mig hur jag faktiskt kan laga mat enkelt och smidigt utan att behöva ta till köttbullar och korv alltför ofta pga tidsbrist!

 107. Minna

  Hej Linnea,

  Tack för en inspirerande blogg! Jag tittar ofta in här för ny inspiration i köket och har hittat många goda recept. Mat har alltid varit en stor del av mitt liv, både när det kommer till att äta och laga. 2016 blev året då jag fick byta ut tid i köket mot tid på sjukhus. En tuff tid som nu är förbi och jag ser fram emot att få laga massvis med god mat under det kommande året. En fin hjälpreda att ha då vore en crock pot.

  God jul! 🙂

 108. Sara

  älskar att blanda allt möjligt med massvis med smaker men har helt tappat motivation sen lillgrabben föddes för jag är sämst på planering så allt måste ske fort=dålig mat 😝

 109. Hans Möller

  Håller på att gå ner i vikt, vilket inte är unikt. Kampen den är hård, det gäller att använda allt i sin örtagård. Mixa kryddor, växter och bär, jag nya recept var dag mig lär. Nyttigt är inte alltid gott, därför hoppas jag att vinsten faller på min lott. Inspirations och tips jag får i din blogg var dag, för när det kommer till god mat är jag svag.

 110. Jannica Waller

  Wow! Detta vore den perfekta lösningen för mig. Med pressat schema med allt från jobb till att agera “taxi” och coach till aktiva barn skulle detta vara räddningen för att få vardagens matlagning att gå ihop samtidigt som även hälsosam mat kan ätas 👍😃

 111. Lotta Falk

  Skulle passa min vardag alldeles perfekt. Med eget företag så finns de inte tid så de räcker alla dagar, med en crock por skulle allt bli så mycket lättare.

 112. Fredrik Borneskog

  Den vill jag ge min fantastiska fru. Stor familj (sex barn till och från) med aktiviteter, träningar och stort matintresse. Denna skulle underlätta vardagen enormt.

 113. Jessica Borgar

  Denna räddare i nöden är precis vad denna stressade 2 barnsmamman behöver. Med alla aktiviteter efter jobbet med 2 killar som spelar hockey och fotboll så blir middagen lidande. Svårt att laga mat som är näringsrik när man kommer hem vid 19 tiden och man önskar att maten står på bordet på engång. Det skulle croc-a-pot lösa 😊😊

 114. Sofia

  Jag skulle bli så himla glad om jag vann denna!! Pratade om det senast idag med min sambo, att jag verkligen önskar en sån. Vi gör mat varje dag och älskar det båda två. Vi har en plan att göra egen “hemmagjord kokbok” med våra favoritrecept att ge som gåva till familj och vänner nästa jul, och det hade varit sååå coolt att få ha med recept gjorda i Crocpot. Min sambo gör ofta och gärna långkok så han skulle gilla.

 115. Annica Löfgren

  Åh vilken fin crock-Pot! Den skulle jag vilja vinna som en julklapp till mig själv så att jag kan glädja andra med god och vällagad mat under det kommande året. Tänk att få komma hem från jobbet till en härlig nylagad middag från en Crock-pot! Det skulle jag önska mig varje dag (nästan) : )

 116. Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Det vore underbart att få överraska mina älskade föräldrar med denna i julklapp. Det är en gåva som skulle komma till stor nytta i en stor familj. För tänk vad skönt det vore att slippa stressa med god mat som ska tilllagas samtidigt som vardagens alla måsten tar tid och energi.

  Kram Sanna

 117. Linnéa

  Hej Linnéa! (Fint namn 😉 )
  Anledningen till att just jag deltar och hoppas på vinst är för att jag nu i höstas tog det stora och betydelsefulla steget och flyttade hemifrån. Jag har flyttat till Stockholm för att studera dans på Balettakademien, vilket alltid varit en dröm för mig då dans varit min passion så länge jag kan minnas. En annan sak som på senare tid tagit upp allt mer och mer plats i min vardag är bakning och matlagning. Jag älskar att kunna sätta ett leende på andra människor antingen genom att man åstadkommit något riktigt gott eller om man bara lyft lite vikt från deras axlar genom att planera och tillaga vardagsmiddagarna. Som dansare är det viktigt att äta ordentligt och många gånger handlar det helt enkelt om att jag bara ska få i mig all näring jag behöver för att orka. Tiden och pengarna räcker inte alltid till att laga den maten man egentligen hade i tanken. Dessutom bor jag i ett boende med delat kök så jag har inte heller möjligheten att ställa mig och göra stora långkok, hur mycket jag än hade velat. Sen fick jag syn på denna tävling och tänkte att jag skulle testa min lycka! Jag hade verkligen blivit jätteglad om jag vann för det hade för min del inneburit att jag inte hade behövt kompromissa mellan att det ska gå snabbt och smaka gott, maten sköter sig ju så gott som helt själv!

  I vilket fall hoppas jag du får en God jul och en god fortsättning!

  // Linnéa

 118. Åsa B

  Min man har önskat sig en chock pot hur länge som helst… han älskar att laga mat och teata nya recept och jag skulle så gärna vilja ge honom en i julklapp!

 119. Helena Marten Sandberg

  Oj vad det skulle underlätta vår vardag! 4a småbarn, djur av alla de slag och heltidsjobb -behöver jag säga att kortare tid för matlagning skulle vara som en skänk från ovan. När tiden är knapp kan man ändå få avnjuta nyttig hemlagad mat! Åh, vad jag vill ha!

 120. Kristin

  Jag älskar verkligen att laga mat och prova nya recept. Grytor och långkok är en given favorit så här på vintern. Som nybliven student är en crockpot dock endast en avlägsen dröm… Håller tummar och tår och om jag har turen med mig skulle jag inviga den genom att bjuda över mina fina studiekamrater på en riktig gomiddag! 🙂

 121. Sandra

  Den här skulle jag ge till min sambo (indirekt till mig själv ;))
  Men den skulle han få som “tack” för att han under två veckors tid har levt i vårat nyköpta hus för att kunna rusta så vi hinner flytta in innan jul. Jag har knappt bidragit med något då jag inte ansett att jag är vidare bra på varken målning eller slipning ..

  Så all stress med jobb och rust skulle då kunna vara ett minne blott för honom gällande maten !

 122. Amanda Söderström

  Alltså oj hjälp vad jag vill vinna! Jag älskar att lagamat mat men såå många recept göra med crockpot… Den står högst upp på önskelistan, men iår blir det inget annat än tid med familjen (vilken aldrig är fel det heller💕)

 123. Nina Svenningsson

  En härlig gryta i vårt kök får plats
  När alla i familjen ska äta det går åt en stor sats
  För att mätta alla barnen fyra
  Och slippa arbeta som en myra
  En CrockPot perfekt är att vinna
  Och mer lektid med barnen få hinna.

 124. Matilda Mendoza

  Jag är blivande tvåbarnsmamma (inom 2 veckor) och känns som att jag behöver all hjälp jag kan få! En crocpot skulle vara perfekt då maten lagar sig själv och mamman kan koncentrerara sig på annat, som jaga efter 2 åring eller amning. Att min tvåårings favoriträtt är köttgryta gör ju det hela ännu bättre.

 125. Hanna L

  Hej! Som de flesta andra här har jag också små barn och ett familjeliv och jobb som tar upp mertiden av mitt liv. Men anledningen till att jag vill vinna en crock pot är min nyfikenhet på mat och viljan att prova nya maträtter hela tiden, och för mig skulle en crock pot vara en ny erfarenhet!

 126. Sofia

  Hej, jag har följt dig ett tag och tänkt att det verkar super med en crockpot. Jag gillar att laga mat och försöker få ihop bra mat även på vardagarna, vilket kan vara en utmaning i vardagspusslet. Så en crockpot skulle hjälpa mig att laga bra mat till mig och familjen.

 127. Pernilla

  Bättre sent än aldrig har jag och min man insett att en crocpot måste vara genialisk! Överst på önskelistan igår! Plötsligt blir det möjligt att äta gott och hälsosamt även en stressig dag mellan jobb, hämtning, skjutsningar, läxor och träning!

 128. Cathrine larsson

  Önskar mig en sådan av tomten för att få extra hjälp i köket när man jobbar heltid och har två häst tokiga små tjejer o stallet tar enorm tid. för att de ska växa och få i sig bra mat så vore denna en perfekt extra hand till mig som mamma 🙂

 129. Catrine

  När mina två äldsta, numera vuxna barn, frågade mig vad jag önskade i julklapp svarade jag; en kock! Då orken och lusten till att laga mat till den hemmaboende yngre skaran barn numera är ett måste, vore ju det en dröm! Men de tyckte det var en svårfixad julklapp 😜 och ville ha nån annan önskan. Jag har inte kommit på nåt bra än, men att få vinna en sån här Croc Pot skulle ju “nästan” vara som att få en kock! Det skulle iaf underlätta matlagningen massor! Verkar ju vara värsta grejjen!

 130. Catharina Lidström

  Laga mat till familj och vänner är alltid mysigt, men efter husbrand då allt i huset hamnat i container….. Nu i uppbyggnad av hus och hem, skulle en crockpot förgylla maten och livet. Tänk så härligt att fylla crockpoten ta emot gäster och umgås därefter avnjuta en fantastisk måltid!

 131. Alexandra Berta

  Jag vill vinna en Crock pot. Varför? Bara för att jag sååå gärna vill ha en. Men med två studerande föräldrar med barn så läggs pengar på annat än sådan lyx. Tänk att få komma hem och ha maten klar. Spara tid som kan läggas på barnen och studier istället.

  1. Sofia Österdal

   Att laga mat i en Crock pot skulle vara fantastiskt. Tänk att få servera sina två barn hemlagad middag varje dag. Då min man jobbar borta på veckorna blir det inte alltid så.

 132. Elin

  Men en liten kille på förskola å två heltidsarbetande föräldrar skulle detta verkligen underlätta. Vem vill inte kunna göra underverk i köket och alltid är hemlagat? Jag skulle bli så himla glad och alla veckans måltider skulle nog faktiskt kunna lagas i denna underbara uppfinning.

 133. Ulrika van den Berg

  Visste inte vad en crock pot var innan jag läste om den på din blogg, verkar vara ett fantastiskt sätt att laga mat på och jag är så nyfiken på att testa recepten!

 134. Anna Maria

  När man ska ta hand om stort och smått
  och ändå vill äta gott
  och dessutom vill njuta av livet
  då borde det vara givet
  att man ska satsa på rätt lott
  för att vinna en en crock pot
  Då skulle man kunna njuta av både vardag och fest
  och ha det gott tillsammans med familj och gäst!

 135. Teres Oikarinen

  Från att vara en sliten heltidsarbetande trebarnsmamma med noll inspiration i köket. Till att upptäcka underbara Linneas skafferi som inspirerat mig till fantastiska måltider att barnen trots middagar 19.30 pga jobb…. skrapat rent tallrikarna och somnat mätta och belåtna. Också givit mig ny energi att börja träna igen kl5 på morgonen innan det är dags för att väcka barnen. Det visar hur viktigt det är med rätt mat och bra mat som ger det bränsle man behöver för att göra det bästa möjliga av varje dag. Jag vill så gärna vinna denna underbara dyrgrip som kan hjälpa mig att fortsätta laga underbara rätter till mig och mina älsklingar.

 136. Kristina Wollter

  för drygt två månader sedan föddes våra tvillingkillar och familjen utökades således till fyra barn under 6 år. Vi har alltid prioriterat att laga mat och måltiderna är viktiga tillfällen för familjen att umgås. Just nu är det en rejäl utmaning att laga något mer gediget – marginalerna saknas. Det finns inte så mycket tid kvar mellan maratonamningar, hämtningar, arbete och kvalitetstid med barnen. En crock pot skulle öka möjligheterna för oss att sätta oss ner och njuta av en måltid som tagit längre tid att laga och som är sådär smakrik som bara långkok kan vara.

 137. EmmaH

  Jag tänker att denna kan ge mig massa extratid med min fästman, vårt nyköpta hus (iiih!!!) men allra främst våra små barn (3 mån + 1,5 år). Just nu surrar jag runt runt och försöker passa äldsta från ugnen när jag förbereder mat om dagarna samtidigt som den lilla oftast vill äta (såklart att allt ska “krocka”) 😉 Men det är inte bara underlättning som gör att jag vill vinna denna, jag VILL ju verkligen, verkligen ha en också. Soooo baaad!!!!

 138. Johanna Wahlberg

  En crock pot skulle underlätta i vardagen med jobb och hämtningar av barn. Skulle vara fantastiskt att få komma hem till mat som i princip är färdig! Dessutom med barn nr 2 på väg och ännu mindre tid till matlagning (som jag egentligen älskar) skulle det vara toppen med lite hjälp!

  1. Anna Maria

   När man ska ta hand om stort och smått
   och ändå vill äta gott
   och dessutom vill njuta av livet
   då borde det vara givet
   att man ska satsa på rätt lott
   för att vinna en en crock pot
   Då skulle man kunna njuta av både vardag och fest
   och ha det gott tillsammans med familj och gäst!

 139. Semra Zahirovic

  Varit sugen på en sån ett bra tag. Men tyvärr är jag student och ekonomin är tajt. Hade varit överlycklig över vinsten.

 140. Carro mamma till 3

  Denna skulle jag ge i julklapp till mig och min man <3 Vilken lyx att ha maten klar när man kommer hem från jobbet! Och då skulle matinspirationen kanske bli lite större, just nu har vi fastnat i "vad ska vi äta idag?" igen. Med kräsna barn som gillar olika maträtter så är det inte lätt, vi som annars gillar att laga mat 🙂

 141. Maria

  Vi är 5 i vår familj, varav 2 är heltidsarbetande föräldrar och 3 är hungriga pojkar som gärna vill ha mat snabbt när de kommer hem. Jag är rätt övertygad om att en Crock Pot skulle kunna lösa våra problem med lågt blodsocker efter skolan/dagis, frigöra mer tid för familjemys och kanske förbättra vår nutritionsstatus då näringsrik mat sällan svängs ihop så snabbt som nöden kräver efter en lång dag hemifrån. Nu håller jag tummarna och hoppas på lite tur!

 142. Sofia Nordfeldt

  Ooh vad jag önskar min familj en extra familjemedlem! Vi är 2 vuxna o 3 barn – alltså många munnar att mätta men tyvärr har dygnet för få timmar för att göra underbara höst grytor så ofta jag egentligen vill! Sambon jobbar 7-16 och jag mest nätter o helger, vilket innebär trötta föräldrar som helst vill få så mkt kvalité tid som möjligt med barnen så en ny familjemedlem som kan utföra underverk för hungriga och trötta munnar skulle vara den absolut bästa julklappen nånsin! 😘
  Jag håller alla tummar och ingredienser i högsta hugg- Jag är redo! 😂

 143. Mia Smith

  Efter år i lägenhet med litet kök har vi äntligen köpt hus, och efter en höst i renoveringskaos med papperstallrikar och plasttallrikar har vi äntligen fått en stort, nyrenoverat kök med gott om plats för både matlagning och umgänge. Nu ser jag fram emot att äntligen utveckla kokkonsten här hemma. En crocpot skulle passa helt perfekt att förgylla vårt nya kök!

 144. Linda ström

  Denna skulle jag vilja vinna till mig o min familj, som föräldraledig mamma med flera års sömnbrist som nu med tredje barnet tar ut sin rätt så är jag såååå trött o matlagningen är inte så kul just nu o variation har jag helt glömt bort så en crockpot skulle nog mer än väl passa i vårt hem. Kort förberedelsetid o sen sköter det sig själv, låter ju för bra för att vara sant!!! Skulle dessutom ge lite nytändning i köket kan jag tänka! Vilken julklapp!!

 145. Barbro Larsson

  Vi har skaffat en induktionsspis, behöver något på hällen.
  Får en chans att vinna pris, en Crock Pot som förgyller kvällen.

 146. Linda ström

  Denna skulle jag vilja vinna till mig o min familj, som föräldraledig mamma med flera års sömnbrist som nu med tredje barnet tar ut sin rätt så är jag såååå trött o matlagningen är inte så kul just nu o variation har jag helt glömt bort så en crockpot skulle nog mer än väl passa i vårt hem. Kort förberedelsetid o sen sköter det sig själv, låter ju för bra för att vara sant!!! Skulle dessutom ge lite nytändning i köket kan jag tänka! Vilken julklapp 😍

 147. Malin sundqvist

  Jag vill vinna denna då jag har frysen full av älgkött och vill testa något nytt. Jag har kollat lite omkring ang dessa slowcooker å just crocpot är den de flesta gillar bäst. Hoppas på tur.

 148. Hiyam Akbar

  Jag vill gärna vinna för att jag har varit nyfijen på denna Crock Pot men samtidigt tvekat. Nu har jag chansen att prova och testa den.

 149. Matilda

  Ofta tryter idéerna om vilken maträtt som ska lagas. Kanske att en Crock Pot kan hjälpa oss på vägen. Om vi hittar nya recept som passar bra i en Crock Pot så har vi helt plötsligt ett gäng nya rätter att fylla på våra matsedlar med. Ser fram emot långkok framöver 🙂

 150. Helena Hagman

  Har aldrig testat en Crock Pot, vore spännande att lägga i något som är rått, få stå där och puttra lite smått. När det en lång tid gått, kommer det att smaka riktigt flott. Kan inte bli annat än kul att laga maten , bjuda och lägga upp på faten.

 151. Patric Bergkvist

  Jag skulle självklart verkligen vilja vinna denna! Jag har mer eller mindre aldrig lagat mat (mer än typ snabbmakaroner 🙂 Men för ett lite mer än ett år sedan började jag fatta tycke för matlagning och många av dina recept har lagats och jag har med hjälp av dom lyckas imponera på både fru och våra fem barn. Nu när barn nummer sex är på väg (första gången jag offentligt skriver det 😉 så känner jag att en crockpot hade gjort så man får lite mer tid över till familjen men ändå kunna ställa sig och laga fantastisk mat, och det kan väl inte bli mer win-win än så? 🙂

 152. Mikaela Jaredal

  Min man är fantastisk i köket,
  det är nästan alltid han som står för stöket.
  Grytor, grillat, gratänger och långkok,
  och inte behöver han en endaste kokbok.
  I lergryta, stekpanna eller karott,
  nu saknar han endast en Crock Pot!

 153. Monica Andersson

  En crocpot till jul,
  vore ju underbart kul.
  Kanske kommer jag en vinna,
  och sen att laga maten hinna.
  Recept från Linneas sida jag då kan laga,
  för att hela min goa familj behaga ❤️

 154. Sofie

  Denna har stått på önskelistan ett tag då jag känner att vi behöver bredda vår matlagning. Vet att min man saknar goda grytor och med denna tror jag även vi skulle lyckas tillaga något gott.

 155. Lina K

  Åh jag skulle gärna vinna denna!! Perfekt att kunna ha på spisen först och steka lök mm och sen låta den göra klart maten medan man har tid till annat. Så skönt och minska stressen i vardagen. Hoppas hoppas! 🙂

 156. Anna

  Jag borde vinna en crock för att det är vardagens räddare i nöden! Så mycket tid den skulle spara mig när maten kan lagas när jag är på jobbet! Att den dessutom är sjukt snygg och skulle piffa upp mitt kök är ännu en anledning:)

 157. Josefine

  Åh det vore så kul att få vinna den här då jag hört så mycket gott om den! Jag älskar att laga grytor och sådant som sköter sig själv och den här skulle verkligen användas här hemma! Skulle bjuda in min och min sambos familj på chili eller nån smaskig kycklinggryta:)

 158. Samantha

  Åh vilken bra tävling. Jag älskar att laga mat och har länge önskat mig en crock-pot ( så även denna jul). Med två små, lite tid och halvskral kassa känns detta som det perfekta sättet att laga mat o h den ultimata vinsten!

 159. malincatrin

  Jag skulle vilja vinna denna och ge till min sambo som länge tittat på en crock pot. Den skulle underlätta vår vardag, med en nyfödd som är ett plåster på mig och en sambo som jobbar långa dagar och pendlar över timmen enkel väg, gör att middag i detta hushållet är rätt bortprioriterat..

 160. Terese

  Åh, vore perfekt att vinna en fin julklapp till hela familjen! Vi har fyra barn i åldrarna 1-13 år vilka kräver näringsrik och god mat. En stor bonus är att maten lagar sig själv, hurra! Allt i ett och den skulle verkligen få bekänna färg här 🙂 Håller verkligen tummarna för lite tur!

 161. Susanna Fernberg Modén

  Åh,den skulle vi verkligen behöva i vår stressiga vardag.Alltid stress till barnens träningar och väldigt ofta övertid på jobbet.Skulle vara såå skönt att komma hem till färdiglagad mat.

 162. Carina Swärd

  Jag skulle så gärna vinna den och ge den till min yngste son Samuel 17 år som verkligen gillar att laga mat. Tror det skulle utveckla hans talang ännu mer och det skulle underlätta mycket i hans lust att experimentera i köket. 🙂

 163. Gunilla Engdahl

  Min kära dotter som just blivit mor till nr 2 kan behöva lite avlastning.. En crock o pot skulle vara en god vän, en ny livskamrat,

 164. Emelie

  Jag skulle vilka vinna denna till min man som nu först har upptäckt att han älskar att laga mat! Innan var han ganska handfallen men nu puttrar ofta något spännande på spisen när man kommer hem <3 Och nu när vårt andra barn snart är här skulle det passa perfekt med en sån här hjälpreda i köket för alla hans härliga experiment! Tack för alla inspirerande recept du bjuder på, speciellt veckomenyerna!

 165. Marie Nordin

  Har alltid velat ha en crock pot men aldrig unnat mig en. Skulle underlätta i vardagen och också kul att prova göra lite mer “finare” rätter