Nyårskaramellen – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Annons

Nyårskaramellen

AMERICANTABLE


Hej,
Idag är det min tur att få presentera dagens tävling i LOPPI:s Nyårskarameller! Under hela december har ni som ni kanske sett kunnat tävla om fin-fina priser hos mina bloggkollegor. Och nu har turen kommit till mig!
I december hade vi julfest med hela LOPPI-gänget på Clarion Hotel Sign och middagen avnjöts på restaurangen American Table som ligger i entreplan. Vilken himla underbar atmosfär och så god mat!
Därför känns det extra härligt att ha möjligheten att låta en av mina fina läsare också få ta del av deras helt fantastiska mat.
För idag kan ni nämligen tävla om ett presentkort för en brunch för två hos American Table, till ett värde av 750kr!!!

För att vara med och tävla vill jag att ni lämnar en kommentar här hos mig om varför just ni ska vinna. Jag kan utan att tveka komma på säkert 10 anledningar till varför jag skulle vilja vinna 🙂

 Vinnaren dras på söndag i Ulrika Forsbergs Nyårskaramell (där du också kan vara med och tävla om ett superfint pris!!!)
 
Tävlingen pågår från och med idag 29/12- till söndag 1/1-17 kl 9.00
” I samarbete med Clarion Hotel Sign/American Table
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kamilla Björk

  Har hittat en ny vän som jag gärna skulle vilja överraska med en sån här lyxig brunch. Det är långt avstånd till honom men vi skulle kunna mötas upp i huvudstaden. 45 mil för mig 😊….

 2. Maud Westin

  Jobbar hela nyårshelgen och är borta från gubben och barnen I 36timmar för att tillverka tapetklister!!!!
  Det måste väl vara skäl nog för att vinna en brunch för två. Eller hur? 😉

 3. Carina Henemo

  Skulle vilja få lite egentid med maken. Med tre barn hemma, heltidsjobb, fotbollsledare, bloggen Matpärlan mm blir det inte mycket tid över att rå om varandra. En tripp till vackra Stockholm och god mat skulle vi leva länge på!

  Kram, Carina

 4. Caroline Hammarstedt

  Ta tåget en förmiddag till storstan
  För en gångs skull utan barn
  Det vore lyx för mig och en vän
  Det är vi värda, har jag på känn.

 5. Magdalena Svensson

  Efter ett turbulent 2016 med flytt, ensam med barnen, sorgen efter min syster som gick bort i cancer och fått reda på att en operation väntar nästa år hade det varit kul att börja det nya året med en sådan här superduper vinst =) Att få äta en sådan här God brunch med någon jag håller kär skulle då verkligen ge mycket energi

 6. Anna

  Egentid med mannen i mitt liv.
  Frukost, bästa måltiden på hela dagen.
  Dessutom måste vi resa till Stockholm- en weekend på tu man hand! Så många rätt!

 7. Jan

  Jag skulle älska att ta ut min kära älskling på middag. Med ett nyfödd barn har vi inte tid eller pengar till nått och det är bara stress. Så bara att få gå ut på brunch skulle vara guld värt, det är hon värd iaf. ♥

 8. Sofia

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att få sitta ner och njuta Av en brunch med min man och bara känna mig mindfull… vi har 6 barn och livet är super roligt men hektiskt ibland 😊

  1. Åsa

   Tänk att få vinna en fantastisk brunch och få njuta av god mat i en fin miljö tillsammans med en fin vän och få tid att prata om allt mellan himmel och jord ❤️

 9. Zara

  För att få tid och lugn och ro tillsammans med min man och prata om annat än uttjatade ämnen såsom:
  – “Har du hängt upp tvätten?”
  – Är pannkakor middagsmat? Den ständiga diskussionen (Rätt svar: Det är inte middagsmat)
  – Barnsjukdomar och vab. Vi är mer insatta än 1177.se, tyvärr.

  Hoppas!

 10. Pierre S

  Klart vi vill vinna en brunchhärlighet
  Avkoppling, glädje, få äta som en gourmet
  Avkoplande dejt på Clarion
  för mig och söta sambon
  det vore en härlig chans
  till matglädje, dejt och romans

 11. Anna L

  Få äta på hotell med min fine prins Pierre
  i honom är jag galet kär
  Lyser upp min värld och pysslar om
  Med honom den stora kärleken kom
  Han är värd allt varje dag
  som får hjärtat slå extraslag
  Klart vi ska göra American Table en dag
  det skulle min sötsak gilla med behag
  Äta brunch på Clarion Sign Hotel
  det vore en riktig smällkaramell
  Lämna småbarnslivets vardag
  för en brunch av bästa slag
  komma hem med nya energi
  och ingen ska tindra som vi

 12. Carola L

  Efter ett riktigt skitår med djupt deprimerad tonårsdotter som inte vill leva så har familjelivet stått tillbaka. Allt har handlat om att få livet att fungera trotssjukhusvistelser och strul med föräldrapenning. I sommar firade vi 20-årig bröllopsdag, men det kunde vi inte fira – vi har inte ens åkt på bröllopsresa än eftersom maken lyckades få blindtarmsinflammation dagen innan vi gifte oss!
  Nu verkar läget stabiliserat sig lite så då kanske vi kan åka iväg bara vi två! Då skulle denna brunch passa utmärkt

 13. Rosis

  Har varit på sjukhus nu i ca 1/2 år och är så less på detta och saknar min familj och vänner så mycket. Har börjat få komma hem lite nu dock då jag mår bättre, så detta pris skulle vara en härlig belöning till mig själv och en lyxig stund att få vara ihop med min man och få njuta av god mat dessutom…(less på sjukhusmaten minst sagt…). Kram till alla:-)!!!

 14. Yvonne Nilsson

  Vill gärna pausa från städning, tvätt och spis
  Att då för första gången i livet få tillsammans med min käresta få avnjuta en lyxig brunch på American Table vore för mig som småbarnsmamma till tre ett underbart, avkopplande och välsmakande upplevelsepris
  SAMT ett minne för livet givetvis!

 15. Elin Andersson

  Jag har under de senaste åren fått mer och mer intresse för mat och smaker. Jag inspireras av bloggar och kokböcker innan jag själv experimenterar med smakerna i köket. Jag fotograferar allt jag gör och samlar det till min egna kokbok, med drömmen om att i framtiden använda det på något sätt. Inspirationen är inte alltid på topp och därför vore det toppen att få äta och inspireras av en fantastisk brunch, något som inte händer allt för ofta. Passande nog är jag och min vän genom vårt UF-företag bjudna till ett träningsevent Stockholm. Vad vore bättre än att få överraska min vän genom att belöna oss båda med en brunch för allt slit med företaget som nästan blivit för mycket? Det är vi värda.

 16. Jenny Olsson

  Jag hade tagit med min lillebror på middag! Han har precis blivit lämnad av sin tjej och jag hinner aldrig prata med honom ordentligt eftersom småttingarna vill leka och önskar alla uppmärksamhet!

 17. Henrik Borg

  Vad överraskad frugan skulle bli,
  om vinnarna var vi !
  Inte ofta vi äter ute numera,
  sedan vi blev några flera !
  En utvilad man och fru,
  som äter frukost efter 7,
  det inte vanligt är,
  oftast äter vi frukost och lunch isär !
  Jag tycker vi förtjänar detta,
  och jag lovar att vi ska äta oss mätta !

 18. Anna Sandström

  Efter vi fick vår fina dotter har det inte blivit många restaurang besök. Jag älskar brunch och jag skulle vilja bjuda min man till American table brunch med mig!

 19. Christopher

  Mums me brunch jag åker dit bums för en härlig stund och ger mig en lyckans klapp av fröjdefulla smaker om jag nu vinner gör. Annars hoppas jag att den som får njuta av upplevelsen lämnar en bit kvar till oss andra ändå

 20. Lotta

  Fick i augusti vår tredje prinsessa och sen dess har tiden bara rusat ifrån oss. Vore härligt att ta en paus på tu man hand!

 21. Caroline Torbjörnsen Valberg

  Skulle vilja ge detta till min moster som bor i Stockholm, förra julen var hon sjuk hela december och in i januari, som tur så överlevde hon och jag skulle vilja överraska henne med detta som uppmuntran!

 22. Tove larsson

  Åh detta pris skulle jag vilja dela med min fina mamma som ställer upp i vått och i torrt när jag behöver hjälp som mest! ❤️

 23. Carolina

  Vore perfekt att få bjuda med maken på detta! En utflykt till storstan är aldrig fel😊Vääldigt många år sedan vi åt ute tillsammans så detta vore ett ypperligt tillfälle att kanske även hitta barnvakt(inte det lättaste till 7 barn!) och sova på hotell!! Wihi! En lyxig dag på tu man hand!!skulle vara såååå kul jag vann!!!!

 24. Susanna RASSMUSON

  Älskar brunch och denna på American Table verkar ju underbar. Jag bor i Frankrike men kommer ofta till Sverige och då äter jag gärna svenska råvaror. Skulle vilja ta med min franske man till denna brunch!

 25. Tatiana

  Åh, vilken härlig vinst! Vore kul att njuta av brunchen med min mamma som jag äntligen efter många års kämpande nu har en vettig relation med. Vi ses sällan då hon satsar på sitt yrke och jag på mina 3 barn. American Table är ett helt nytt ställe för mig och säkert för henne också vilket gör det extra roligt!

 26. Åsa H

  1. Man måste äta mat för att överleva
  2. En brunch för 2 är romantiskt
  3. Restaurangen kan överraska med nya rätter
  4. Garanti på att man blir mätt
  5. Brunch gör att man kan sova länge
  6. Slipper laga maten själv
  7. Jag behöver antagligen inte fixa nån middag om jag äter tillräckligt
  8. Jag har ett bra diskussionsmaterial på fikarasterna då jag recenserar upplevelsen
  9. Genom att bjuda på detta kommer jag ha en brunch tillgodo på min kompis
  10. Jag kommer aldrig mer tro på Tomten, bara på Linnea ….
  10 anledningar !!!

  1. Emelie S

   Efter många år som vikarie har jag nu fått en fast anställning. Det var den bästa julklappen 💕 skulle vara mysigt att fira det nya jobbet med en lyxig brunch.

 27. Emma

  På många olika sätt,
  Kan man bli riktigt mätt.
  Att ständigt äta fil och havregryn,
  Ger inga smaksensationer som lyfter i skyn.
  Att bara se mat som näring
  Ger ingen större njutning vid förtäring.
  2017 får bli förändringens år
  Och en fin brunch skulle föra mig i rätt spår <3

 28. Margareta

  Januari ärmin tyngsta månad,
  Kallt, och mörkt o jag saknar jul o mina nära.
  En lyxig brunch på Clarion vore något att se framemot !

 29. Margareta s

  Från kaosmiddag hemma med familjen , till middag på tu man hand med partnern på restaurang. Vågar man drömma om sånt?

 30. Linda Larsson

  De sägs att vägen till mannens hjärta går via magen och de stämmer i vårt fall då min sambo ÄLSKAR mat! Vi köpte inga julklappar till varandra i år utan la fokus på dottern så de hade varit super kul att få ge honom detta och inleda de nya året på tu man hand. Hade passat oss så bra, håller tummarna för att de nya året bringar tur! 😚

 31. Jessica Andersson

  Som mamma till Loke 8 månader så har jag endast varit utan honom ett par timmar av hela hans liv. Vore så himla mysigt att låta Loke umgås med sin farmor som längtar efter att få vara barnvakt och ta med min man på en fantastisk brunch då vi båda älskar mat

 32. Annelie Skoglund

  Tänk vilken rolig present till mig då jag i Januari fyller 50 år och är ensamstående mamma till en 15 årig grabb som har halva sina rötter i USA men som ännu inte haft ekonomisk möjlighet att åka dit ännu så det vore så kul att få gå ut och käka m min grabb och få njuta på detta ställe

 33. Robert

  Min fru är så snäll och fin, är så glad att hon är min! Vill en god brunch åt henne vinna och en stund från vardagen försvinna!

 34. Maja

  Mitt nyårslöfte: mer njutning och att bli bättre på att rikta strålkastarljuset mot & ta till vara på allt gott som livet erbjuder – låter som att denna brunch skulle hjälpa mig uppfylla löftet! 😊

 35. Anna Pettersson

  Oh la la. Tänk att få bjussa på middag på Sign. Där har jag gått förbi massor med gånger och tittat in och suktat…

 36. Suzanne Morales

  Efter ett tufft år med vår första son så skulle det kännas så skönt att kunna koppla av och äta gott i min fästman sällskap. Tyvärr kan vi inte unna oss sådana trevligheter då vårat första år med vår son har varit väldigt tuff och tyvärr har vi inte haft min familj i närheten som annars kunnat hjälpa oss och ge oss stöd när vi haft det som jobbigast. Men nu 2017 ska vi fokusera på att hitta tillbaka till varandra, jag och min fästman då min familj kommer kunna hjälpa oss och ta hand om vår son när vi känner att vi behöver en paus från föräldraskapet. Så att börja året med en sån här överraskning skulle vara perfekt

 37. Veronica Dinnetz

  Fly hemifrån en stund å slippa tänka på att fixa med frukost el lunch till familjen å bara kunna njuta av ngt gott och umgås!

 38. irene

  De skulle jag vilja ta med min Kusin som har de tufft, ensamstående med två tonårinar eget företag o nyopererad. Vi skulle njuta! Tänk att slippa planera handla o tillaga o inte behöva ta reda på disk o städ . Vilken lyx.

 39. Jens

  Ja detta är ju en toppenvinst som jag skulle vilja vinna som för att då kunna överraska min käraste Eva-Lena med på den suprizeweekend jag knåpar på. Detta skulle vara perfekt med en brunch som uppladdning till kvällens upptåg,
  Hon fyller jämna år på Alla Hjärtans dag och då de blir allt för sällan vi kan komma iväg på tu man hand.
  Så en lyxig brunch vore pricken över i:et att få överraska min kära med.

 40. Sanna

  WOW, vilken fantastiskt vinst! Det hade varit underbart att vinna detta lyxiga pris. Som ensamstående mamma är det sällan det finns ekonomi att unna sig det där lilla extra, och sådana här upplevelser betyder därför lite extra. Det vore helt fantastiskt att få överraska dottern och få komma ut tillsammans och äta. Finns det något som vi älskar så är det att spendera kvalitetstid tillsammans med varandra och bara vara,. Skulle vinsten bli vår skulle den därför sparas undan tills ett speciellt tillfälle – som alla hjärtans dag exempelvis. Då skulle den plockas fram och jag skulle få chansen att överraska den finaste person jag vet – och spendera dagen tillsammans med henne.

  Kram Sanna

 41. Therese E

  Jag vill bjuda min man på en lyxig brunch. Vi åt en brunch på Clarion för 7-8 år sen och jag minns fortfarande hur otroligt gott det var. ☺️

 42. Maria Billberg

  Vill bjuda min älskade sambo, inte bara för att han är så go, utan för att han är så grym må du tro, en ny tjänst han fått efter mycket slit & gno, tänk att få sitta bara vi två i lugn och ro!

 43. Anna

  År 2017 vill jag fira mor och far
  Som guldbröllop har
  Båda fyller faktiskt 75
  Och en brunch vore fantastiskt för dem
  Som sällan unnar sig något bra
  Skulle vilja överraska dem någon dag

 44. Signe

  Som mammaledig får man inte ofta unna sig lyxiga luncher, middagar osv då pengarna inte räcker till så skulle vara härligt att få bruncha med min sambo, känns som perfekt för vår kommande 7årsdag 27 februari

 45. Jessica S

  Jag har tyvärr fått riktigt dålig kontakt med min 12-åring som redan nu är en tonåring deluxe. Vi glider långsamt från varandra. Ett av våra gemensamma intressen är fortfarande mat. Skulle vara riktigt värdefullt att gå ut hon och jag, njuta av god mat och ha tid att umgås och samtala. Lämna mobilerna hemma och mötas öga mot öga! Välbehövligt!

 46. Maria Henrikson

  Sambon och jag Vill gärna försöka fira vår 20 årsdag! Så denna vinst skulle göra mig så glad! Planerar att tillsammans en liten weekend få ta, då skulle detta passa riktig bra!

 47. Lena

  Jag har just haft den osannolika turen att hitta min barndomsvän igen..efter mer än 40 år! Så roligt. Än har vi inte setts mer än lite kort och en helkväll vore ju fantastiskt. Vi har ju lite att ta igen 🙂 så-hoppas på vinst!!

 48. Pernilla törnell

  Skulle bjuda med min mor som haft en tuff höst/vinter efter att hon bröt foten när hon hoppade i en hölada med mina barn. Hon är min guldklimp!

 49. Anna

  Efter en höst/vinter fylld med sjukdomar och stress skulle jag och mannen verkligen behöva komma iväg och bara rå om varann för en stund. Det här skulle alltså vara perfekt!

 50. Jenniie

  Jag ska besöka Huvudstaden med mannen i mitt liv. Det blir vår första gemensamma resa dit.
  Att äta gott o njuta av en läcker brunch hade varit helt underbart. Dessutom vore det jätteroligt att överraska honom med ett litet extra ess i rockärmen som han inte har nån aning om 🙂

  God Fortsättning! !

 51. Nathalie

  Med två små (en tvååring och en femmånaders) så finns det inte mycket lyx för oss vuxna. Jag skulle så gärna vilja vinna denna till mig och mannen för att få smita iväg och få lite tid för varandra.

 52. Theres

  Jag skulle vilja vinna detta så att jag kan bjuda med min pappa på en riktig festlig brunch. Dels för äta gott och dels för att bara umgås.

  År 2016 har inte varit hans år och han har, för att uttrycka det milt haft det otroligt kämpigt. Han står just nu utan jobb, inkomst och egen bostad. Att vinna detta till honom kansle inte tar bort hans problem, men han får iaf en trevlig och god stund på det nya året ☺

  Vh Theres

 53. Ramona

  Flyttar på söndagen till Stockholm från Finland och vi känner ingen i staden eller staden desto mera. Så vore ypperligt att bjuda ut mannen på brunch i januari för att fira flytten och början på ett nytt äventyr i nytt land 🙂

 54. Märta

  Jag har nyligen flyttat till närheten av Stockholm från södra Sverige utan att känna någon, men för två månader sedan träffade jag en kille här som jag tycker väldigt mycket om. Han har betytt så mycket för mig och jag skulle gärna vilja bjuda honom på en brunch.

 55. Patricia

  Jag vill vinna för att fjärde december var det min bröllopsdag, vi kunde inte gå ut för att barnen blev sjuka. Jag vill överraska min man till den finaste brunchen!

 56. Hanna

  Jag skulle vilja vinna för att få ta med min vän som bor långväga från mig. Få tid tillsammans o avnjuta god mat & snacka igen all tid som bara vi kan 😉

 57. Livia Wanntorp

  Jag vill gärna tävla om en brunch för två så att jag kan bjuda med mig en god väninna som.jag inte kunnat träffa på på väldigt länge. Americansk brunch på American Table låter både gott och annorlunda 🙂

Annons