Semlor – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Semlor

semmelkladdkaka-3

Sverige verkar ha fått någon slags semmelmani just nu. Varianterna på olika slags semlor tar visst aldrig slut. Men lite kul är det allt 🙂
Här på bloggen har jag plockat fram tre olika varianter. Dels en av förra årets snackisar, semmelkladdkaka. Alltså, nu kanske någon blir upprörd, men jag tycker att den här varianten på semla är bra mycket godare än den traditionella semlan. Ingen torr bulle som man måste äta sig igenom för att komma åt det goda i mitten. Nej, ska jag äta något semmelliknande i år, ja då blir det nog en semmelkladdkaka.

semmelrulltårta

Eller kanske den här rulltårtssemlan. Eller semmelrulltårtan, jag vet inte riktigt vad den ska kallas än. Men precis som i fallet med semmelkladdkakan är den superenkel att göra, den räcker till många och blir otroligt god. Ni måste testa!

semla

Men känner ni i alla fall att en semla är ju alltid en semla? Ja men då tycker jag ni ska köra på klassiska semlor. Här har jag gjort dom i miniformat. Lite mer lagom sådär att ta till kaffet. Och är man riktigt sugen kan man äta två!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.