Nutelladagen – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Nutelladagen

hemgjord nutella

Igår var det morotskakans dag och i morgon är det Nutelladagen, alltså vilken vecka 🙂 Eller hur?!
Och söker man på just Nutella hos mig här på bloggen, ja då hittar man en hel drös med recept. Man skulle nästan kunna tro att det är en viss bloggerska som gillar Nutella.

Först ut är är såklart ett recept på hemgjord Nutella. Och vet ni, den här är faktiskt helt fri från vitt socker, endast sötad med lite honung och så smaksatt med en riktigt, riktigt god eko-kakao. Helt galet god om ni frågar mig. Receptet på min hemgjorda Nutella hittar ni här.

nutellabollar

Vad gör man då med sin hemgjorda nutella? Jo förutom att äta direkt ur burken så gör man såklart nutellabollar. My God så goda de är!

nutellacupcakes

Ok, nu lämnar vi de här lite mer nyttigare varianterna på Nutella-recept och gör en smarrig Nutella-Cupcake. Nutella i själva muffinssmeten OCH i frontongen. Ska det vara så ska det. Eller hur 🙂

nutellaochjordgubbssmoothie

Ett lite sådär halvnyttigt recept till klarar ni väl av? Nutella och och fruktsmoothie, vilket underbart sätt att starta dagen på va?!

nyårsglasstårta-1

Sist ut i min Nutella-special är kanske ett av mina absolut mest uppskakade recept i glass-kategorin. Nämligen min glasstårta med Nutella. Men vad finns här att inte gilla? Gudagod nutellaglass, nötkrisp, chokladplattor och färska bär. Man klagar ju inte när man får en sådan här serverad!

Ok, nu tror jag ni har fått inspiration till att klara av Nutelladagen mina fina läsare 🙂

bild: Linnéa Seidel

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.