Recept på Freakshake med Nutella – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Recept på Freakshake med Nutella

Freakshake, galen milkshake med nutella

 

Äntligen FREDAG! Och äntligen en ny video på min You Tube-kanal! Mins ni den förra? Med en nyttig freakshake? Här kommer dess tvilling, den inte fullt lika nyttiga freakshaken.
Men gillar ni choklad, Nutella och glass- ja då kommer ni garanterat att tycka om den här varianten.

Fenomenet freakshake har funnits ett tag nu, men om du inte riktigt vet vad det är kan man kortfattat säga att det är en helt galen milkshake! Där man helt släppt på alla spärrar och bara öser. Grunden är en klassisk milkshake, men sen kan man helt låta fantasin flöda. Grädde, munkar, kakor, frukt och bär, strössel, godis- ja allt platsar här!

Kanske något till kvällens premiär av Let’s Dance?

 

Här kan man ju verkligen låta fantasin flöda och använda sig av det man själv gillar allra bäst. Själv är jag ju ett stort fan av Nutella. Så det blev det självklara valet för mig!

Nu ska jag försöka förbereda hemmet och familjen inför helgen. Golven behöver dammsugas (alltså hur mycket hår kan en hund tappa på en dag egentligen?!?!?!), barnen behöver plocka undan alla saker de dragit fram under förmiddagen och sen måste vi åka och panta burkar och storhandla Härliga fredagsnöjen man har.. Men grabbarna är friska från sina vattkoppor nu äntligen, så det känns som om det kan bli en bra fredag!

 

Här kommer receptet och som sagt, ta de smaker och saker du gillar allra bäst, och bygg dig en freakshake till fredagsmys!

Crazy Freakshake:

2 kulor chokladglass
1 msk Nutella
1 dl vispad grädde
2 dl mjölk

 

Nutella
olika sorters strössel
1 munk
kokosflingor
vispad grädde
mini-marshmallows
jordgubbar
chokladpinnar

 

Gör så här:

Lägg glass, Nutella, grädde och mjölk i en mixer och mixa till en härlig milkshake.

Bred ett lager Nutella på insidan av ett glas eller en mugg. Bred även Nutella högst upp på kanten. Fyll upp glaset med chokladmilkshaken. Tryck fast olika sorters strössel i Nutellan runt kanten. Spritsa grädde på toppan av milkshaken. Lägg på en munk och spritsa på en ring med grädde. Strö över strössel, marshmallows och kokos. Dekorera med halverade jordgubbar. Stick i chokladpinnar och sugrör.

Drick på direkten!

 

Bild och film: Linnéa Seidel & Sebastian Niemi Carlsson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.