Veckans mat- 5 enkla middagar

Biffar gjorda på halloumi, morot och ajvar
Hej måndag och en ny härlig vecka!! Jag hoppas ni alla är laddade till tänderna 🙂
Jag gillar måndagar. Det är bra dagar. En helt ny vecka ligger framför mig och jag har 7 hela dygn på mig att göra massor med bra saker. Arbeta, träna och umgås med vänner och familj. Det är en fin känsla att känna så.
Den här veckan kommer att gå i ett, det känner jag redan nu. I skrivande stund sitter jag på tåget mot Stockholm där jag ska vara med på en spännande utbildning hela dagen. I morgon är det dags att sätta fart på grytor, kastruller och kameran igen. En heldag hemma i köket med andra ord. På onsdag bär det av igen mot Stockholm, lite möten är inplanerade och ett trevligt frukostevent. Det känns som om det kommer att bli en bra vecka.
Men en vecka där matlagningen lär gå fort och vara enkelt. Veckor när det blir extra mycket jobb är det så fint att kunna ta fram de allra bästa recepten som jag vet att familjen gillar. Men som också går sådär enkelt att laga. Därför blir temat för den här veckans mat- 5 enkla middagar!
Allra först ut är en av familjens nya favoriter, halloumibiffar med morot. Servera med hamburgerbröd, med en stor, härlig sallad eller varför inte till rotsaker i ugn.
gryta med fläskkotletter och svamp
Mitt andra tips den här veckan på enkel mat är den här fina kotlettgrytan med svamp. Gillar man inte fläsk går det precis lika bra att göra den på kyckling i stället. Den är väl värd att testa. Vällagad och god, men riktigt busenkel att göra.
köttfärsås med linser och morötter
Vem gillar inte pasta och köttfärssås? Här har jag gjort en variant med massor av linser och morötter i. Perfekt om man vill komma undan lite billigare, äta mindre kött eller helt enkelt bara gillar morötter och linser!
Jag brukar servera bönpasta till, men det är ju helt en smaksak!
tortillapizza med kyckling
Min absolut allra bästa nödraket är tortillapizzor. Ni som hängt med ett tag har sett som förut, men de tål att upprepas och påminnas om. Så enkelt och så gott!
snabb kycklingpasta
Vem gillar inte en riktigt enkel, lättlagad och dessutom otroligt god kycklingpasta? Den här tar inte många minuter att slänga ihop med passar utmärkt att bjuda på en fredagskväll!
 
snabb cheesecake i glas philadelphiaost
Avsluta på topp med en riktigt favorit här på bloggen. Snabb cheesecake i glas. Den går väldigt lätt att slänga ihop och smakar gudomligt.
Veckans mat den här veckan blev alltså 5 enkla middagar.
 
Vad ska ni äta i veckan?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback
7 år sedan

[…] Vidare till bloggen […]

Tinis - en jättetråkig blogg.
7 år sedan

ohhh snabba kycklingpastor är ju bäst! tack<3

Claudio Hjort
7 år sedan

Kul läsning och framför allt grymt snygga bilder. Jag har inte fått till de där PANG bilderna som du. Snyggt!

Ostbricka med nötter, osttårta

Nästa inlägg

Lyxig ostbricka till påsk

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x