3 goda sötpotatisrecept som passar till grillat

sötpotatis i skivor i ugn med parmesan
Helgen ska bjuda på sol. Så många av oss kommer garanterat plocka fram grillen och äntligen få känna en försmak av sommaren! Många har sina favoriter när det kommer till vad man ska lägga på grillen. Men den ständiga frågan brukar vara, vad ska vi ha till?
Hos oss är sötpotatis en storfavorit och därför har jag idag listat 3 goda sötpotatisrecept som passar till grillat. Härligt va!
Först ut är de här helt makalöst goda sötpotatisarna i ugn med parmesan och färska örter. Löjligt gott om jag får säga det själv!
fylld, ugnsbakad sötpotatis
De här sötpotatisarna har jag fyllt med kikärtor och creme fraîche, De är smakrika, matiga och riktigt goda! Gott till grillat kött eller en god sallad med grillade grönsaker!
bakad sötpotatis i ugn
Alla ni som gillar klassisk bakad potatis, se hit. Här har ni ett alternativ! Bakad sötpotatis. Enkelt att baka i ugnen, precis som dom är och sen fylla med massa godsaker. UNDERBART GOTT!
 
Kanske är det läge att testa Ninas härliga grillade kyckling till helgen?
 

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ollie
6 år sedan

Det där både ser och låter riktigt smarrigt. Sötpotatis är en glömd liten skatt tycker jag. Det finns massor av gott man kan göra med den.

sega chokladsnittar med schweizernöt

Nästa inlägg

Chokladsnittar med schweizernöt

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x