5 goda fiskrecept för hela familjen – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

5 goda fiskrecept för hela familjen

hemmagjorda fiskpinnar i ugn

Fisk är något som många tycker är lite svårt att laga. Kanske inte för att det är krångligt men för att det kan vara klurigt att komma på nya idéer. När jag var barn åt vi nog bara torsk i ugn med äggsås och fiskpinnar. Jag kan inte minnas att det serverades någon annan slags fisk.
Så för att underlätta lite för alla ni där ute som kämpar med att hitta ny inspiration när det kommer till vad ni ska servera för slags fisk till middag, här kommer 5 goda fiskrecept för hela familjen.

Först ut är mitt recept på hemgjorda fiskpinnar. Det kan låta ambitiöst att göra egna fiskpinnar, jag vet. MEN det blir ju så mycket godare och är faktiskt inte speciellt krångligt alls. Dessutom brukar det vara en riktig höjdare hos barnen!

 

fisk i ugn med skagenröra

Här har jag gjort en så god fisk med skagenröra som du enkelt tillagar i ugnen. Använd den fisk du gillar allra bäst. Torskrygg eller laxfiléer passar utmärkt. Till helgen blir det extra lyxigt att använda färsk fisk!

lax i ugn

Det här är nog en av mina favoriter. Enkel, lättlagad, god och nyttig vardagsmat. Inget krångel, bara härlig mat! Det är lax i ugn helt enkelt!

kokt torsk med äggsås

Alltså kokt torsk med äggsås och ärtor. Det är så klassiskt, enkelt, gott och bara fantastiskt. Ibland behöver det inte vara krångligare än så här. Jag brukar göra blomkål eller broccolimos till. Det blir bara så gott, ni måste testa!

torsk i ugn med pesto och fetaost

Torsk i ugn med pesto och fetaost. Ett recept som gör sig fint en fredag när man har vänner över på middag, men passar precis lika bra att laga en grå måndag som idag!

 

Det roliga med att varje vecka gå igenom alla mina recept. Jag hittar alltid något som det var ett bra tag sedan jag lagade och som var superdupergott! Bra att själv bli lite påmind om all god mat jag lagat  🙂

 

 

mazarinkaka, mazarintårta

Vi brukar ju alltid avsluta varje vecka med något riktigt gott och den här veckan är inget undantag 🙂 Den här makalöst goda mazarinkakan är ett måste att testa! Grymt god!

 

Nu hoppas jag att ni alla får en riktigt härlig vecka <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. saima

    Alla recept är underbart. Det är mycket nyttig och gott. Väldigt bra for barn att äta. jag älskade ditt recept kommer att följa det snart.