7 goda kladdkakor till kladdkakans dag – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Annons

7 goda kladdkakor till kladdkakans dag

kladdkaka med kola oh dumle

Idag är det så kladdkakans dag. En dag vi som blivit otroligt populär de senaste åren, vilket man helt och fullt förstår. Vem älskar inte kladdkaka liksom!
Jag har plockat fram några av mina favoriter när det kommer till just kladdkakor. Det finns så fantastiskt många olika varianter av kladdkaka idag, den ena mer häpnadsväckande än den andra. Men jag personligen har lite svårt när det blir för mycket. Jag gillar enklare kladdkakor.
Men idag har jag plockat fram 7 av de mest populära kladdkakorna här på Linnéas Skafferi. Och först ut är den här härliga kladdkaka med kola och dumle. En mäktig kladdkaka som gillar extra allt!

nutellakladdkaka i mickron 3 ingredienser

 

Nästa variant är en betydligt enklare sådan som du gör på bara 3 ingredienser (en av dom är NUTELLA!!) och ett par minuter i micron! Perfekt om du inte orkar eller har tid att baka idag! Supergod att servera en kula fin vaniljglass till 🙂

Kladdkaka med godis

 

Det här är en riktigt härlig kladdkaka med ett lent täcke av geisha. Så otroligt gott och lätt att göra, ni bara måste testa den!

kärleksmumskladdkaka

 

Här är nog min favoritkladdkaka. En kombination av kladdkaka och kärleksmums. Det är som om man förenat det bästa från två världar och skapat en kärleksmummskladdkaka. Har ni inte testat så lova mig att göra det bums!kladdkaka med polly och jordgubbar

Gillar du polly så är det här kladdkaka för dig! Genom att blanda i polly i kladdkakssmeten som sedan smälter lite i ugnen får du en helt makalöst god kladdkaka. En pollykladdkaka helt enkelt!

 

vitkladdkaka

 

 

Ibland är man kanske sugen på något fräschare än kladdig chokladkladdkaka, då kan jag varmt rekommendera denna  kladdkaka med vit choklad och hallon. Självklart går hallonen att byta ut mot andra bär om man gillar det bättre!

snickerskladdkaka

Är man ändå sugen på en riktigt kladdig, choklad och lite mäktig historia, (ibland är man ju det, så är det bara!) då skulle jag rekommendera denna snickerskladdkaka. Det är choklad, jordnötter och kola i en enda härlig och helt underbar röra.

 

Kommer du baka eller äta kladdkaka denna kladdkakans dag? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Mina favoriter är citronkladdkaka och saffranskladdkaka med vit choklad! Den med citron ska tydligen gå att göra med en skvätt flädersaft också, det ska testas i sommar!

  2. L

    Har just tagit ut en kladdkaka ur ugnen och funderar som vanligt på om den är för lös eller inte….. Den ständiga frågan när det gäller kladdkaka.

Annons