5 härliga kycklingrecept

kyckling med pesto och fetaost

Måndag morgon, solen har precis orkat upp på en klarblå himmel och det är dags att presentera veckans mat. Den här veckan har jag plockat fram 5 härliga kycklingrecept.
Här hemma är kyckling snabb och härlig vardagsmat och när jag inte riktigt vet vad jag ska laga så brukar jag ta till några av de här recepten. Enkla goda och omtyckta av hela familjen!

Först ut, en supergod och lättlagad kycklinggryta med pesto. Kyckling och pesto måste jag ändå säga är väldigt bra vänner. Servera råris, mathavre eller kanske bara en härlig sallad till!

enkel gryta med ajvar, kyckling, brysselkål

Två andra smakkombinationer jag gillar är kyckling och ajvar. Så enkel vardagsmat att det nästan är löjligt! När inspirationen är noll, då tar jag ofta till just den här härliga grytan med ajvar.

kycklingklubbor i crock pot

Mina barn älskar kycklingklubbor, och jag förstår dom! Just de här har jag tillagat på låg värme i min crock pot. Men det går självklart bara att köra dom i ugnen om man känner för det!

snabb kycklingpasta

En snabb och enkel kycklingpasta är aldrig fel! Kyckling, parmesan och soltorkade tomater är alla goda vänner som verkligen är grunden för en riktigt härlig middag!

hemgjorda chicken nuggets nyttiga

Barnens favorit är nog ändå hemgjorda chicken nuggets. Riktigt enkla att göra och betydligt mycket godare än de helfabrikat du köper i butiken. Perfekt fredagsmys att sitta och doppa hemgjorda chicken nuggets i goda dipsåser!

kolakakor med choklad

Baka något gott under veckan eller till helgen. Vad sägs om sega kolakakor med choklad? Absolut bästa småkakan om du frågar mig 🙂

Nu har jag äntligen landat hemma efter en helt grym helg på Sthlm Food & Wine- Sveriges största mat & vinmässa. Jag tog beslutet att det nog var klokt att hålla sig hemma idag. Både knopp och kropp är helt slut efter helgen kan jag säga. Så jag har helt enkelt installerat mig i sängen och jobbar ett par timmar härifrån. Sen tror jag allt att det får bli en promenad i det härliga vädret. Lite sol och luft behövs efter en helg instängd i en stor mässhall!

Jag hoppas ni alla har en riktigt härlig start på veckan <3

4
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
springrolls- vietnamesiska sommarrullar

Nästa inlägg

Vietnamesiska sommarrullar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x