4 enkla recept på julgodis – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

4 enkla recept på julgodis

 

wienernougat

Nu är november snart en minna blott och vi brakar rakt in i december om bara någon dag med allt vad det innebär! Därför tänkte jag redan idag tipsa er om 4 enkla recept på julgodis. För jag VET att ni är många där ute som redan smygstartat med julgodiset. Man måste ju faktiskt prova sig fram under december så man har den rätta uppsättningen att ge bort, duka fram eller äta helt själv till jul!

Jag vill faktiskt slå ett slag för det hemgjorda julgodiset i år! Kul projekt att göra med familjen eller vänner och en väldigt uppskattad present att ge bort! Jag själv har en hel lista med julgodis som ska provlagas och som ni förhoppningsvis får ta del av här innan jul!

 

Först ut är den här klassikern, wienernougat. Har du provat att göra egen någon gång? Så enkelt och fantastiskt gott! Ni bara måste testa!

pepparkakschokladbollar

Ett annat tips är att ta de väldigt uppskattade chokladbollarna och piffa till dom lite. De går garanterat hem hos alla barn, jag lovar! Chokladbollar med pepparkakssmak är ett måste till julens alla tillfällen!

hemgjord daim

Att göra egen daim är faktiskt inte alls svårt och blir kalasgott! Om du gillar att experimentera med smaker kan du använda apelsinchoklad på toppen, eller kanske någon annan favoritchoklad med smak. Blir supergott!

 

gräddkolaEn hederlig, vanlig gräddkola är ju faktiskt otroligt gott! Ibland trixar man till allt så himla mycket, när det enkla ofta är det goda! Så jag vill ändå slå ett slag för den här helt vanliga, enkla och klassiska gräddkolan. Den är alltid en vinnare på gottebordet!

 

Nu ska jag strax bege mig mot Loppikontoret där årets julfest går av stapeln. Så håll utkik på allas instagram och instastories ikväll för att hänga med oss på julfest! Kommer att bli grymt kul, det känner jag redan nu! Ett stort plus är att de valde ett väldigt bra tema för festen i år. Så håll utkik, alla kommer att vara grymt snygga!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.