Pepparkakans dag- 5 goda recept – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Pepparkakans dag- 5 goda recept

recept klassisk mjuk pepparkaka

Idag är det pepparkakans dag <3 Och förutom det får vi fira alla som heter Anna som har namnsdag idag. Alltså två fina anledningar att fira ordentligt! Vad passar då bättre än att plocka fram 5 goda pepparkaksrecept?  Även om det är helt ok att bara sitta och doppa små färdigköpta pepparkakor i kaffe hela förmiddagen, så kan det ju vara kul att baka något också.

Så här är 5 av mina bästa pepparkaksrecept!’

Först ut är den här härliga mjuka pepparkakan! Det är ju bara så gott!!

pepparkakssnittar

 

För dig som vill baka något enkelt, men ändå vill att det smakar som pepparkakor är pepparkakssnittar grejen. Grymt goda och lättolkade!

skurna pepparkakor

Kanske det bästa receptet jag har i sammanhanget pepparkaka. Alltså har ni inte testat de här så bara måste ni! Jag älskar skurna pepparkakor och de här är i mitt tycka så mycket godare än vanliga. De blir inte alls torra och tråkiga utan fulla med smak!

pepparkakskladdkaka

Vem älskar inte kladdkaka? Och det är ju självklart att man ska kunna njuta av denna kaka även under jul .Därför uppfanns pepparkakskladdkakan av någon smart person. Och här är min variant av den.

pepparkaksglass

Även glass är kanske något man inte riktigt förknippar med vinter och jul. Men gör man en grymt god basglass och sen har i små bitar av pepparkaksdeg. Ja då får man pepparkaksglass. Dra mig baklänges ett par gånger så gott det är. Och riktigt enkelt. Ni måste kolla in receptet!

Den här helgen är vi uppbokade precis hela helgen med jobb, middag med vänner, förberedelser för byns luciatåg och så själva luciatåget i morgon. Så just nu ligger jag i soffan och försöker samla kraft inför de här två dagarna. Sen går veckan i ett med massor av jobb, luciatåg för Axel på skolan och Isac har ljusfest på förskolan. Sen avslutar Axel veckan med luciadisco. Men vet ni, sen kommer helgen och då har vi två dagar som är helt oplanderade! Vi ska bara mysa hemma och äta långfrukost, klä granen, kolla på film och ta det lugnt! Jag längtar så det nästan gör lite ont i själen faktiskt

Ha en helt fantastisk helg! Och glöm inte att kolla in här i morgon, för då har jag roliga grejer på G <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.