5 goda vegetariska middagar

 
gratäng med rödbetor
hej måndag och första riktiga arbetsveckan för många efter julledigheten. Här hemma har vi jullov två dagar till då skolan inte börjar förrän på onsdag!
Och jag vet att det är många av er som har satt upp som mål att äta mer grönt under 2018. Därför tänkte jag att vi tar temat 5 goda vegetariska middagar som veckans mat denna vecka. Hur låter det?
 
Först ut är den här rödbetsgratängen. God precis som den är med lite fräsch sallad och keso till! Älskar mat som lagas i ugnen!
vegetarisk lasagne med halloumi, spenat
Nr 2 denna vecka är en storfavorit, nämligen lasagne med halloumi. Så grymt gott och enkelt att laga. Har ni inte testat, så gör det!
vegetarisk böngryta i crock pot
Jag älskar grytor och gratänger, mat som liksom lagar sig själv! Och så här på vintern passar ju grytor av olika slag så bra. Det är dessutom superenkelt att göra dom helt vegetariska. Som den här böngrytan!
 
vegobollar i tomatsås
Förra veckan la jag upp det här receptet på vegobollar som fler av er redan hunnit testa och de fick tummen upp av alla! Så kul att höra 🙂 Koka en god tomatsås till och servera med pasta eller en fin sallad!
springrolls- vietnamesiska sommarrullar
Har ni testat att göra vietnamesiska sommarrullar? Som vårrullar fast de är inte friterade.. Lite pillriga att göra men blir så gott! En perfekt middag där gästerna gärna får vara med och göra sina egna. Skär upp mängder av grönsaker och låt fantasin flöda!
 
glass på mango och banan. sockerfri
Avsluta veckan med en glass helt fri från mejeriprodukter, tillsatt socker och ägg. .  Mango Nice cream <3 Så gott!
 
Här hemma hade jag tänkt att vi skulle åka till Leos lekland idag. MEN, så insåg jag mängden tvätt som hopat sig under ledigheten. Så nu har jag hunnit köra diskmaskin och tvättmaskin, förberett kvällsmaten och nu åker vi till min mormor och morfar för att äta lite pannkaka till lunch. Kanske tar vi Leos i morgon. Tänkte det kunde vara ett fint slut på jullovet!
 
Hur har ni det? Är det fortfarande jullov/julledigt som gäller eller är ni tillbaka till verkligheten?

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna
6 år sedan

Åh så mycket gott ska absolut testa mig på detta 🤗

Kate
6 år sedan

Här ska vi (åtminstone jag,,) försöka äta mer vegetariansk mat… Ska testa några av dina recept! Tack för tips..!

AnnBritt
AnnBritt
6 år sedan

I morgon är det åter till vardagen som gäller!

Angela
6 år sedan

Å, vilken bra sida. Jag snubblade in hos dig precis nu och såg dina recept. Jättefina bilder och massor av inspiration. Jag tycker det är lite svårt att komma på goda vegetariska rätter så det här passade mig perfekt. Tack för det!
=) Angela

Angela
6 år sedan

Hej igen….ville bara säga att det verkar som att länken till Facebook överst på sidan inte fungerar. =)

Bröllop linnea sebastian

Nästa inlägg

Drömpepp 2018

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x