5 familjevänliga recept – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

5 familjevänliga recept

hemmagjorda fiskpinnar i ugn

Igår var det Nutelladagen och jag tipsade er om 10 grymt goda recept där jag använt nutella. Därför kommer veckans mat först idag. Och den här veckan tänkte jag att vi kör på 5 familjevänliga recept. Recept som alltid går hem hos mig. Och som mina barn faktiskt äter. Om det nu inte är en dag som treåringen inte äter över huvudtaget. Då kan inte ens pannkaka få honom att äta och då är det bara att lägga ner. Han äter en annan dag.
Första receptet jag tänkte dela med mig av är hemgjorda fiskpinnar. Och man kan kanske tycka att det är lite onödigt att så och göra egna fiskpinnar när det finns färdiga i mataffären. Men, att just göra egna fiskpinnar och låta barnen vara med och hjälpa till är ett perfekt sätt att kanske få barnen att faktiskt äta fisk! Testa en dag när du inte är superstressad!

vegetarisk stroganoff med morors och halloumi

Storfavoriten hos oss är halloumistroganoff. Perfekt vardagsmat! Det går enkelt att göra och alla i min familj älskar det!

vegetarisk pastagratäng med linser

En av mina favoriter är den här vegetariska pastagratängen. Jag gör den allra helst på kikärstpasta, den lite nötiga smaken den pastan har gör sig så bra i den här pastagratängen! Och får bara barnen ösa ketchup på är dom lyckliga 🙂

enkel gryta med ajvar, kyckling, brysselkål

Ajvar är min räddning i nöden! Jag vet inte hur många gånger jag hittat en burk ajvar i skafferiet och på det viset klarat att snabbt röra ihop en god familjemiddag! Den här kycklinggrytan med ajvar är mitt bästa tips på god snabbmat. Så lättlagad och god!

vegetarisk lasagne med halloumi, spenat

Allas älsklingsrätt, lasagne med halloumi. Har ni inte testat den än så gör det bums! Den passar lika bra en måndagskväll som en lördag med goda vänner och kanske ett glas vin till? Går enkelt att förbereda en dag i förväg, den blir bara godare då!

chokladsmoothie

En sak till som brukar gå hem är chokladmsoothie! Perfekt att servera till frukost eller varför inte till ett fint mellanmål? MUMS MUMS!

 

Nu ska jag strax åka hem mot Sala. Idag har jag spenderat hela dagen på Loppi-kontoret där vi filmat in ett gäng filmer ni kommer att få se inom en snar, snar framtid! Det är så himla kul att börja skapa lite rörligt material och få visa er. Allt blir liksom lite mer personligt på det viset <3

Jag hoppas ni alla har en riktigt toppenbra start på veckan! Om ni har någon god mat inplanerad för veckan, dela gärna med er <3

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.