6 tips för en god brunch

påsk brunch med smörgås
Hej,
 
Hoppas att ni alla njuter av påsken för full!! Det gör vi i alla fall. En av de sakerna jag personligen gillar med påsken är att man utan att skämmas kan ta sovmorgon (som småbarnsmamma pratar vi alltså om att sova till 8-9 snåret, det är liksom sovmorgon de luxe efter 7 år med minimänniskor hemma..) Och vad som nästan är bättre än att få sovmorgon, är ju frukosten man får äta. Den som inte behöver intagas kl 6 med på tok för pigga småbarn. Nej, när alla i familjen förhoppningsvis fått sova tills de vaknar av sig själva, hunnit kolla en stund på tv och sedan vara redo för att ta sig an dagens första mål. Som gärna får ätas länge, länge. När man äter frukost lite senare (åter igen, som småbarnsmamma är det sent att äta frukost 9.30) så kan den gott få vara lite matigare. Kanske så pass matig att man kan hoppa över lunchen och gå rakt på en tidig middag! Därför tänkte jag att det idag kan passa fint med lite härliga brunchtips!
 
Först ut är de här superhärliga smörgåsarna. Lax, ägg och avokado, vilken underbar kombination va! Och så massor av krasse på det. Jag ÄLSKAR krasse! Duka fram och låt var och en göra iordning sin supersmörgås!

Vem vill inte starta dagen med en chokladsmoothie egentligen? Hur bra som helst, gott och nyttigt, precis som man vill ha det 🙂
äggsmörgås
Har ni testat den här uppdaterade varianten på äggmacka. Där du gör ett hål i brödet och låter ägget steka i. En kul variant som brukar bli himla uppskattat!
bananplättar
Amerikanska pannkakor i all ära, det är ofta något vi förknippar med just brunch. Men jag måste säga att jag föredrar bananplättar. Det tycker jag är mycket godare!
Ägg
Nästa tips är de här äggen som jag tillagat i muffinsform. De är verkligen supergoda och perfekt att duka fram på brunchen eller som en lättare lunch!
frukost bowl
Sätt extra färg på frukosten eller brunchen med en härlig frukost-bowl! Så fint med lite färg på bordet känner jag!
Nu hoppas jag att ni alla får en riktigt härlig fortsättning på påsken. Vi ska avverka påskmiddag nummer två idag <3
 

7
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Caroline
Caroline
6 år sedan

Sååå bra tips! Ser så gott ut 😋 Flera – troligen till och med alla – kommer testas 😀 Idén med ägg i muffinsformar verkar ju bara så toppen!!

fryst cheesecake till påsk

Nästa inlägg

Godaste påsktårtan

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x