7 goda grillrecept – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

7 goda grillrecept

fiskpaket med bakplåtspapper på grillen i ugnenLäge för att ta fram grillen i helgen kanske? Här ska vi ha strålande sol och ett helt gäng plusgrader hela helge, ja faktiskt hela nästa vecka också som det ser ut! Helt fantastiskt! Så jag tänkte att idag passar det fint att plocka fram 7 goda grillrecept. Alla recept passar sig kanske inte att kasta på grillen, men de är goda att äta till grillat!
Först ut är min absoluta favorit, nämligen fiskpaket. Det är bara för gott! Enkelt att förbereda i förväg och bara lägga på grillen när gästerna kommer, eller så låter man var och en fylla sitt lilla paket.

zucchini i ugn

En annan storfavorit är fylld zucchini. Lika enkelt att laga på grillen som i ugnen! Ett otroligt bra vegetariskt alternativ (fast när jag gör de här till mig brukar de sluta med att alla äter av dom. Så jag har lärt mig att alltid göra extra många…).

Hamburgare fyllda med mozzarella

För den som äter kött, eller gillar att göra hamburgare på vegofärs är detta ett måste att prova. Det är nämligen mozzarellafyllda hamburgare. Kan ni tänka er något godare?!

cole slaw

Något jag ofta gör till grillat är cole slaw. Tycker det passar fint på en grillbuffé! Jag blandar ofta i rödkål i min, för det blir så otroligt vackert!

bearnaisesås

I Sverige måste ju bearnaisesås vara en av de absolut vanligaste såserna som äts ihop med grillat. Men vet ni att det faktiskt är riktigt enkelt att göra själv?

enkel potatissallad

Kall potatissallad är ett måste så fort det blir lite varmare ute. I sommar har jag lovat barnen att vi ska odla egen potatis. Är så grymt lyxigt att bara kunna gå ut och hämta in! Jag gillar enkla potatissallader utan förryckte klet.

fetaoströran, fetaostsås

Fast storfavoriten till grillat är ändå den här fetaoströran. Funkar till precis allt! Den har vi ätit så länge jag kan minnas i vår familj, så jag vet faktiskt inte ens var grundreceptet från början kommer ifrån!

Nu ska jag och Isac göra oss klara för en cykeltur. Vi har bakat hela morgonen och nu är det dags att ge sig ut i den strålande solen. Hoppas det hunnit blivit lite värme bara! Men ikväll är det dags att ta fram grillen. Grabbarna ville grilla burgare och jag funderar faktiskt på att göra fylld zucchini och en sallad. Har hittills inte hittat en enda vegoburgare som ens är värd att äta. Så då är det lika bra att helt enkelt laga något annat!

Hur ser er plan ut för helgen, blir det kanske lite grillat ändå?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.