5 enkla recept med fetaost

bakad sötpotatis
Fetaost, det må vara en av de bästa smaksättarna. Det piffar faktiskt upp det mesta! Det ger liksom ett annat djup i sältan p¨något vis. Många rätter som i vanliga fall skulle varit rätt smaklösa piffas lätt upp med lite fetaost tycker jag. Adderar man sedan färsk persilja/ruccola och lite citron, ja då blir det rena rama himmelriket! Jag insåg att jag faktiskt har använt fetaost till en hel del matlagning,, så idag presenterar jag 5 enkla recept med fetaost! MUMS!
Först har vi den här helt otroligt vackra bakade sötpotatisen. Hur effektfullt är det inte att använda sig av lila sötpotatis? Perfekt till  sommarens alla grillmiddagar!
kräft och fetaostpaj
En kombo jag verkligen gillar är kräftor och fetaost. Det blir bara så gott ihop! Därför är den här kräft och fetaostpajen en riktig 10-poängare. Passar fint en helt vanlig fredag eller varför inte till en av vårens alla roliga tillställningar?
zucchinigratäng
Tröttnat på potatisgratäng? Testa då min zucchinigratäng, den är grymt god om jag får säga det själv 🙂 Och självklart är det massor av fetaost i!
glutenfria zucchiniplättar med fetaost
Eftersom kombinationen zucchini och och fetaost är så himla gott så testade jag att göra zucchiniplättar med fetaost. Bästa sommarmaten då de är precis lika goda att äta kalla som varma. Så tips, tips inför våren och sommaren!!
lax i ugn med fetaost pesto
Att fetaost och lax är en finfin kombination känner nog många till. Men tillsätter man lite pesto så blir det verkligen toppengott! Det här har jag lagat massor av gånger och blir alltid lika bra. Lika gott till vardag som till fest!
Gillar ni fetaost? Vad använder ni helst den till?
Idag har det varit en riktigt upphackad dag och jag känner verkligen inte att jag fåt till något bra jobbflöde. Men jag har varit och färgat håret så nu ser jag ut som mig själv igen 🙂 Sedan hade jag tid för blodgivning. Var akutbrist på min blodgrupp så då kändes det extra bra att dela med sig lite! 4 1/2 dl blod lämnade jag ifrån mig idag som garanterat kommer till nytta för någon annan. Det känns alltid lika fint! Lämnar ni blod?  Nu ska jag planera morgondagens jobb och sedan hämta hem barnen. Isac vägrade först byta om från pyjamas i morse när vi skulle åka till förskolan (tur att han sov shorts och t-shirt, för när han kom ut på trappen tyckte han det var liiiite för kallt..) Men han förhandlare till sig att slippa ta på sig strumporna, får se om fröknarna fick på honom dom under dagen. Snacka om att 3-åringar kan vara benhårda i förhandlingar alltså!
 
 

5
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mirre
6 år sedan

Men ohh så gott

Nästa inlägg

3 favoriter i mitt kök just nu!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x