ANNONS

Enkla Cake Pops

I annonssamarbete med Kökets Box
enkla cake pops milda färdiga baksmet
I veckan har jag fått möjlighet att testa ett helt gäng härliga produkter tack vare min senaste samarbetspartner, Kökets Box.
Jag som älskar att testa nya produkter gillar verkligen det här med att man nu kan prenumerera på olika slags boxar, där man varje gång blir lika glatt överraskad av innehållet. Just Kökets Box tycker jag har ett riktigt bra pris och ett fint innehåll. Det är lika spännande varje gång innan man sett vad denna månads box innehåller.
Och idag kan jag faktiskt ge er en liten tjuvtitt på vad ni finner i månadens box. Nämligen en helt ny produkt på marknaden från Milda!
cake pops kökets box milda
Mildas senaste tillskott är nämligen en helt färdig bakmix. Du behöver inte tillsätta något, den är helt klar att baka med ur förpackningen. Passar utmärkt att baka sockerkaka eller muffins med!
Jag gräddade en sockerkaka som jag sedan använde som grund för att göra Cake Cops av! Otroligt smidigt då det känns lite som slöseri att stå och göra en sockerkaka från grunden för att sedan smula sönder den! Jag kan även tänka mig att använda den varianten som är smaksatt med choklad för att göra arraksbollar! Det får jag testa nästa vecka.
Är du också sugen på att testa Kökets Box? Då har jag ett riktigt fint erbjudande till dig! Alla mina lösare får det superfina erbjudandet 3 boxar för bara 299 kr (ord 387 kr). Boxarna har ett värde på hela 570 kr! För att ta del av erbjudandet, använd koden LINNEA3 när du beställer här. Där kan du enkelt fylla i alla uppgifter och inom ett par dagar får du hem din egna box. Psst! Boka senast 29 april för att få boxen med Vårfest, där Milda färdig baksmet ingår, som första box. I maj har boxen tema ”grillfest” som levereras i slutet av maj.
 
enkla cake pops milda färdiga baksmet
Cake Pops har aldrig varit lättare att göra än nu när man enkelt kan använda sig av Mildas färdiga baksmet. Smeten finns i två olika varianter, en med chokladsmak och en med vanilj. Jag valde vaniljvarianten och hade sedan i ett smaksatt strössel för att få lite extra smak på mina Cake Pops. Men det kan man hoppa över om man inte har hemma.
Cake Pops:
1 fp Milda färdiga baksmet
ev 2 msk smaksatt strössel
ca 100 g naturell färskost
ca 150 g vit choklad
ca 150 g mjölkchoklad
cake pops-pinnar
strössel, frystorkad frukt, ätbar guldfärg mm
små kakformar
Smörj och bröa en form. Klipp upp påsen och fördela smeten jämnt i formen, tillsätt ev strössel och rör försiktigt om. Grädda enligt anvisningarna på förpackningen.
Låt sockerkakan svalna helt.
Vispa upp färskosten. Smula sönder sockerkakan och blanda den med färskosten. Tillsätt lite i taget tills du fått en smet som är kladdig men ändå håller ihop. Forma till bollar och låt stå kallt minst 30 minuter.
Smält chokladen och ha upp i två olika glas.
Doppa en pinne i chokladen och tryck sedan försiktigt ner den i bollen. Upprepa med resterande bollar. Låt stå svalt tills chokladen stelnat. Detta är för att bollen ska fästa helt på pinnen.
Doppa bollarna i choklad och låt överflödig choklad rinna av.
Ställ dina Cake Pop i ett glas med socker i botten (så de står stadigt) Låt stelna. Ringla sedan lite smält choklad på varje Cake Pop och doppa i strössel.
Eller ställ dom i småkaksformar. Dekorera med frystorkad frukt/strössel/guldfärg.
Missa inte att beställa aprilboxen hos Kökets box senast 29 april. Där ingår en av smakerna från Milda färdig baksmet! Använd kod LINNEA3 när du beställer HÄR.

 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Martina
Martina
5 år sedan

Jag fick också den i min Smakbox men blev otroligt besviken när jag såg att det var palmolja i!!! När vi dessutom har så fantastiskt fin rapsolja i Svergie

de 10 mest besprutade frukt och grönsakerna

Nästa inlägg

De 10 mest besprutade frukt och grönsakerna

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x