6 goda recept på biffar

bönbiffar med morot och majs
Hallå hej,
Är ni hemma och har långhelg, eller måste ni som jag arbeta denna valborg? Idag är det ju måndag och dags för tips om lite god mat! Så här när nu våren faktiskt är här på riktigt tycker jag det passar bra att bjuda på ett gäng recept som är otroligt lätta att variera. Nämligen 6 goda recept på biffar. Och nu tänker jag främst inte på köttbiffar. Nej idag tipsar jag om allt från mumsiga halloumibiffar till zucchinibiffar och kycklingbiffar.
Idag har arbetet gått i ett rasande tempo här hemma. Axel hade studiedag och ville prompt inte gå på fritids. Så han fick vara hemma med mig. Isac fick däremot åka till förskolan. Att ha en snart 7-åring hemma och samtidigt arbeta fungerar riktigt bra. Han har fått hjälpa mig med en hel del grejer. Men att ha både Axel och Isac hemma och tro att man ska kunna arbeta.. Nej det har jag testat och det fungerar inte alls! Dock blev det bara kortdag för Isac för min pappa kunde ta med honom hem. Perfekt! Nu laddar vi alla för en fin valborg, en ledig första maj och sen tiiiidigt på fredag morgon drar vi till Spanien.
Första receptet att testa är de här bönbiffarna med morot och majs. Ät till ugnsrostade rotsaker eller varför inte i pitabröd med massa grönt till. MUMS!
glutenfria zucchiniplättar med fetaost
Ok, det här är egentligen inte biffar. Mer av plättar, men de fick åka med ändå den här veckan. Smarriga zucchiniplättar passar perfekt att göra till lunch en ledig dag!
 
Biffar gjorda på halloumi, morot och ajvar
En av favoriterna här hemma är de här halloumibiffarna. Perfekt att göra som vegetariskt alternativ till hamburgare. Eller bara äta till en sallad.
vegetariska sötpotatisbiffar med kikärtor
Sötpotatis och kikärtor är en grym kombo, som i de här sötpotatisbiffarna med kikärtor. Lättlagat och gott!
Biffar gjorda på kyckling
Små fina kycklingbiffar blir en god middag. Här med en sås på ajvar. Men ta det du gillar bäst, kanske tsatsiki?
bananplättar
Ok, jag vet. Det här är inte heller biffar. Men så gott som. Vill man liksom fortsätta på temat, gör då de här finfina bananplättarna till efterrätt. Eller frukost. Ja eller mellanmål eller till lunch. De passar precis lika bra vid alla tillfällen tror jag allt!
Nu ska jag ta och röja av efter dagens arbete. Fick inte riktigt tid för allt som jag planerat. Men det får vi ta en annan dag helt enkelt.
Ha en riktigt fin valborg nu, det ska vi ha <3
 

8
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna Holmqvist
5 år sedan

Hej!
Jag tänkte tipsa om att jag har utförsäljning med 50% på allt i inredningsbutiken Studioatelier.se
Använd koden Totalsale
Hälsningar,
Hanna

Malin
Malin
5 år sedan

Allt ser suberbt ut:)
Du är grymt duktig Linnéa 🙌🏻

Malin
Malin
5 år sedan

Superbt ska det ju stå🙈🤣🙈

vegansk chokladdipp

Nästa inlägg

Chokladdipp på bara 3 ingredienser

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x