5 recept med halloumi

 
hemgjord pizza med halloumi
Måndag efter midsommar, hur mår ni alla? Är ni på jobbet eller har ni gått på välförtjänt semester? Mina planer för dagen blev lite ändrade, blev en stund på kontoret nu på förmiddagen. Satt och funderade en bra stund på vad veckans mat skulle innehålla denna vecka. Såhär en måndag efter midsommar när det känns som hela internet svämmat över av recept de senaste veckorna. Pajer, grillat och jordgubbstårtor har svämmat över i mitt flöde. Men så tänkte jag, halloumi. Den här veckan vill vi äta halloumi. Eller hur? Det finns ju faktiskt så många sätt att äta denna favorit än att bara steka eller grilla den! Därför blir veckans mat 5 recept med halloumi!
Och först ut är hemgjord pizza med halloumi och fikon. Alltså har ni testat halloumi på pizza? Det är så sjukt gott.. Jag som inte ens gillar pizza. Men gör man hemgjord med halloumi på, då kan jag ta både en och två bitar!
vegetarisk pytt i panna
Har ni rester kvar efter midsommar? Passa på att göra en pytt i panna av det. Stek på ett par skivor halloumi och middagen är räddad! Hur bra som helst. Inte bara får man till en helt ny maträtt av rester som finns hemma i kylen, det är fint både för plånboken och miljön!
vegetarisk lasagne med halloumi, spenat
Vid det här laget är detta en klassiker här på Linnéas Skafferi. Lasagne med halloumi, världens bästa vardagsmat som alla i familjen älskar. Allra godast blir den om man gör den dagen innan och sedan värmer upp. Det är även perfekt matlådemat!
vegetarisk stroganoff med morot och halloumi
Annan vardagsmat som alltid går hem är stroganoff med morötter och halloumi. Lättlagat och så gott!
Halloumibiffar, jag vet att jag tipsat om dom tidigare. Men det här är perfekt sommarmat tycker jag. Servera med bröd, eller till en god matig sallad.
Nu slår klockan snart lunch och jag är hur hungrig som helst. Inte blev det bättre av att jag nu gått igenom massa härliga recept! Vad gör ni helst med halloumi? Har ni något bra tips att komma med?
Gillade du det här inlägget? Lämna gärna en liten kommentar eller tryck på hjärtat nedanför <3
Ha nu en riktigt fin start på veckan!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kate
5 år sedan

Halloumi med morötter måste jag testa, låter hur gott som helst, och lasagnen… Ja, allting lät ju jättegott 😊😄
Kraaam Kate

AnnBritt
AnnBritt
5 år sedan

Stroganoffen är en favorit hos oss, både små o stora!
Steker gärna halloumi o kyckling o har i pitabröd tillsammans med grönsaker + vitlökssås! 😋

matmedmera
5 år sedan

Låter gott! Stroganoff med halloumi måste testa!

matmedmera
5 år sedan

Låter så gott! Stroganoff med halloumi måste testa!

smoothie, mellanmål, barn

Nästa inlägg

3 goda smoothies

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x