5 recept med halloumi – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Annons

5 recept med halloumi

 

hemgjord pizza med halloumi

Måndag efter midsommar, hur mår ni alla? Är ni på jobbet eller har ni gått på välförtjänt semester? Mina planer för dagen blev lite ändrade, blev en stund på kontoret nu på förmiddagen. Satt och funderade en bra stund på vad veckans mat skulle innehålla denna vecka. Såhär en måndag efter midsommar när det känns som hela internet svämmat över av recept de senaste veckorna. Pajer, grillat och jordgubbstårtor har svämmat över i mitt flöde. Men så tänkte jag, halloumi. Den här veckan vill vi äta halloumi. Eller hur? Det finns ju faktiskt så många sätt att äta denna favorit än att bara steka eller grilla den! Därför blir veckans mat 5 recept med halloumi!

Och först ut är hemgjord pizza med halloumi och fikon. Alltså har ni testat halloumi på pizza? Det är så sjukt gott.. Jag som inte ens gillar pizza. Men gör man hemgjord med halloumi på, då kan jag ta både en och två bitar!

vegetarisk pytt i panna

Har ni rester kvar efter midsommar? Passa på att göra en pytt i panna av det. Stek på ett par skivor halloumi och middagen är räddad! Hur bra som helst. Inte bara får man till en helt ny maträtt av rester som finns hemma i kylen, det är fint både för plånboken och miljön!

vegetarisk lasagne med halloumi, spenat

Vid det här laget är detta en klassiker här på Linnéas Skafferi. Lasagne med halloumi, världens bästa vardagsmat som alla i familjen älskar. Allra godast blir den om man gör den dagen innan och sedan värmer upp. Det är även perfekt matlådemat!

vegetarisk stroganoff med morot och halloumi

Annan vardagsmat som alltid går hem är stroganoff med morötter och halloumi. Lättlagat och så gott!

Halloumibiffar, jag vet att jag tipsat om dom tidigare. Men det här är perfekt sommarmat tycker jag. Servera med bröd, eller till en god matig sallad.

Nu slår klockan snart lunch och jag är hur hungrig som helst. Inte blev det bättre av att jag nu gått igenom massa härliga recept! Vad gör ni helst med halloumi? Har ni något bra tips att komma med?

Gillade du det här inlägget? Lämna gärna en liten kommentar eller tryck på hjärtat nedanför <3

Ha nu en riktigt fin start på veckan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. AnnBritt

    Stroganoffen är en favorit hos oss, både små o stora!
    Steker gärna halloumi o kyckling o har i pitabröd tillsammans med grönsaker + vitlökssås! 😋

  2. Kate

    Halloumi med morötter måste jag testa, låter hur gott som helst, och lasagnen… Ja, allting lät ju jättegott 😊😄
    Kraaam Kate

Annons