Köksinspiration – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Köksinspiration

inlägget innehåller annonslänkar 

God morgon fredag! Här inne på Linnéas Skafferi har det tyvärr varit lite tyst i veckan. En kombination av andra frilansjobb, sommarlovslediga barn, en man som inte har semester och en tripp till Dalhalla för att se Lars Winnerbäck kom liksom lite i vägen. Ja och så det faktum att det varit över 30 grader varmt precis hela veckan! På Instagram är det alltid full fart, där hittar ni nya inlägg varje dag. Men just denna vecka fick bloggen faktiskt bli lite ouppdaterad. Vissa veckor blir det helt enkelt så.
Idag tänkte jag skriva lite om mina tankar om köket inför hösten. För jag vet inte hur det är hos er, men nu börjar jag längta efter att få fixa till inne. Hela somrarna blir det lätt rörigt inne. Av den enkla anledningen att man helt enkelt spenderar mest tid ute!
Jag är på jakt efter en fin hylla till köket och har kikat lite på den här vägghyllan. 

Så fint när man kan hänga några detaljer och sedan ha ett par hyllplan att ställa saker på. Men frågan är om det blir drygt med en svart hylla i köket. Kommer den bli otroligt smutsig på en gång? Vad tror ni?

 

grillad fetaost, fetaost i ugn ugnsbakad grillad, grilla vegetariskt

Nu är det eldningsförbud i stort sett hela Sverige. Här hos oss får man inte ens tända grillen på tomten. Jag tror faktiskt inte ens man får tända ljus ute. Och detta ska såklart respekteras. Men vilken tur att det finns massor av god sommarmat som man kan laga inne i ugnen istället! Här hittar ni 5 smarriga grillrecept som går precis lika bra att laga i ugnen. Fiffigt va?

Något vi saknar i köket är snygga grytunderlägg. Det blir så mycket fina att duka fram om man har något snyggt att ställa grytor och gratängformar på. Här hemma blir det ofta att vi använder grytlapparna som underlägg. Vilket varken är snyggt eller speciellt bra för själva grytlappen. Men ett par grytunderlägg  i den här stilen skulle mer än gärna få flytta in i köket!

 

 

Det är sällan jag behöver köpa nya köksmaskiner. Jag har vid det här laget en rejäl maskinpark och saknar faktiskt inte speciellt mycket. Här finns allt från glassmaskin till örttork och vakuumförpackade. MEN! En maskin jag verkligen skulle behöva investera i är en ny blender. Min gamla är på tok för klen, Så nu är jag på jakt efter en ny. Men frågan är bara vilken man ska satsa på. Någon som har några bra tips? Har sneglat lite på den här från KitchenAid. Stilren och enkel, skulle passa fint in i köket. Men vad säger ni?

 

Nu börjar barnen ropa efter frukost, så är bäst att jag fixar det. Hungriga snart 4-åringar är inte att leka med vill jag lova! Jag hoppas ni alla får en riktigt härlig fredag. Här ska jag jobba lite mer när väl barnen är utfodrade, sen blir det en dag på stranden <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Den är snygg, men inte stark nog för gröna smoothies om du vill göra det. Jag älskar min Blendtec, men det finns även billigare alternativ.

  2. Nettan

    Jättesnygg hylla. Att ha svart i köket tycker jag inte är några problem då jag har svart ovanför diskbänk och spis. Gäller bara att torka rent. 😄.