5 recept på god vardagsmat

lax i citronsås, fisk i ugn
Ah härliga måndag. En ny vecka med nya möjligheter. Och jag kände att det kunde passa fint att planera en vecka med 5 recept på god vardagsmat. För jag antar att de flesta av er har börjat jobba nu efter semestern? Och som alltid är den ständiga frågan: vad ska vi äta till middag? Den här veckan hittar ni både en lite roligare variant på tacos, vår absoluta favorit när det kommer till fisk och så ett par vegetariska alternativ. Precis som en god matvecka ska se ute 🙂
Först ut är fisken. Lax i citronsås. Det har blivit en riktig favorit här hemma hos oss. Vi lagade det så många gånger i våras, men nu i sommar har det inte varit så ofta. Kanske för att man inte velat ha ugnen igång i värmen? Men veckan är det äntligen dags igen. Mums så gott!
vegetarisk, vegansk, linsbolognese
Pasta, alla vardagar stora räddare i nöden. Eller hur? Jagälskar att göra linsbolognese. Det är så lättlagat och gott.
fylld paprika i ugn, fylld paprika i crock pot
En klassiker som börjat dyka upp på flera matbloggar och instagramkonton är fylld paprika i ugn. Lättlagad och got vardagsmat som är enkel att variera.
hemgjorda chicken nuggets nyttiga
När barnen har varit lite kinkiga med maten under en period. Då brukar jag göra hemgjorde chicken nuggets. Det går liksom alltid hem.
vegetarisk tacotårta
Tacotårta blir en kul variant på den klassiska tacosen. Gör den antingen vegetarisk eller på köttfärs, det är en smaksak 🙂
Nu har vi smygstartat igång vardagen här, så himla skönt. Barnen har kommit in i lite mer normala rutiner och i morgon börjar skolan.
Fast i natt fick dom sova hos mina föräldrar då Sebastian är på utbildning och jag jobbade sent igår och åkte iväg riktigt tidigt imorse,
Nya gummistövlar och nya tennisskor är införskaffade,  Och imorgon börjar Axels fotboll och sedan Isacs simning. Så är man liksom inne i rullorna igen.
Jag hoppas att ni får en härlig start på veckan <3

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sandra Jerndahl
5 år sedan

Gud så mycket gott, sådana här inlägg är perfekta nu när mat idéerna inte är så många :O

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Sandra Jerndahl
5 år sedan

Så kul att höra! Hoppas du hittar något ni kan tycka om 🙂

vegansk, nyttig, utan socker

Nästa inlägg

Chokladbollar-veganska

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x