#ourweekendtable – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

#ourweekendtable

our weekend table, linneas skafferi

Idag är det äntligen dags för mig att presentera ett litet projekt jag arbetat på ett tag! Nämligen #ourweekendtable!
Flera gånger varje dag får jag frågor från er som rör var ifrån jag får min inspiration. Var hittar jag nya idéer till bilder och recept. Och en stor portion av all inspiration jag finner är när jag snubblar över vackra bilder eller inspirerande recept på Instagram. Jag har vid det här laget blivit ganska duktig på att veta var jag ska leta, så nuförtiden är det kanske inte så mycket snubblande.

kockens kryddor, choklad, tårta

Men för många är det inte så. Och då tänkte jag, varför inte starta en # som vi alla kan använda när vi lägger upp inspirerande och vackra bilder på fredagsmyset, den lyxiga lördagsmaten eller söndagsmiddagen. Eller en inspirerande helgdukning? Allt som har med Our Weekend Table att göra passar under denna #.

jäsa över natten

Och det blir också ett fint sätt för mig att få följa er. Eftersom Instagram inte visar mig  alla de konton jag följer, så är det enkelt att gå in under en # och kolla vad som lagts upp sedan sist. Det är också ett gyllene tillfälle för dig att hitta nya fina konton att följa. Och förhoppningsvis hittar andra instagramanvändare även dig och allt det vackra just du lägger upp! Fint va?

grillade plommon, plommon i ugn

Ni vet väl att ni kan följa # på instagram? Jag tror jag följer hur många som helst. Du kan tillexempel följa #linneasskafferi, jag taggar alltid mina inlägg med just den taggen!

Så lägg gärna till #ourweekendtable till de # du brukar använda, för att sprida lite engagemang, inspiration och matglädje på Instagram!

 

Följer du några extra bra # som du skulle vilja tipsa om? Lämna gärna in kommentar här isåfall! Ha nu en riktigt fin lördag vänner, här spricker solen precis igenom molnen och vi får nog en fin lördag <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.