5 goda frukostrecept till helgen – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

5 goda frukostrecept till helgen

frukostgröt, gröt, mellanmål

Hej härliga lördag.

Vi startade dagen på Yoump med några vänner, efter en timmes hoppande blev det långlunch på MAX. Men barnen hade såklart inte lekt klart. Så Axel åkte med sin kompis hem och till Isacs förtjusning åkte lillasystern med hem till oss. Första gången man får ha en kompis med sig hem är ju ändå rätt stort. Så nu har dom hoppat studsmatta, lekt, målat, hoppat lite mer studsmatta och nu sprang dom precis in igen. Som Isac har längtat efter att han också ska få börja leka med kompisar utan att föräldrar behöver vara med. Dessutom fick dom ju leka helt utan sina storebrosrsor idag. Lyxigt, som han själv skulle ha sagt!

I morgon står freerunning och springtävling på schemat. Men först ska vi avnjuta en lugn och skön morgon här hemma. Med tid för frukost som inte behöver stressas i. Jag älskar när vi kan sitta länge och äta utan att behöva iväg till något speciellt. Det är fint!

Jag är ju en riktig frukostmänniska och älskar att plocka fram massor med gott. Kanske kokar jag en kastrull vaniljgröt med nötsmör. Så makalöst gott och det tycker även barnen.

chokladsmoothie

Jag älskar att göra smoothies på helgerna. Barnen föredrar den här, men jag gillar min chokladsmoothie. Den är bara så god. Och dessutom riktigt mättande!

smoothie blåbär swirl

Vill man lyxa till det riktigt, ja då gör man en frukostsmoothie med bär. Hur fin är inte den här egentligen? Och framförallt, den är sjukt god!

bröd utan jäst, filmjölkslimpa, bikarbonat,

Nu var det riktigt längesedan jag bakade bröd. Det här brödet utan jäst blev en riktig favorit hos alla i familjen. Så kanske är det dags att baka det igen!

bananplättar

Men kanske blir det ändå barnens stora favorit i morgon. Jag har ett gäng bananer som behöver ätas upp. Så då passar det ju riktigt bra att steka bananplättar till frukost! En bättre start än så på dagen kan man ju knappast få. Eller hur?

Vad äter ni helst till frukost på helgen? Har ni något ni inte vill vara utan?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.