6 goda recept att baka till mors dag – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

6 goda recept att baka till mors dag

Pots de Crème chokladpudding

På söndag är det en sådan där fin och speciell dag. Det är nämligen mors dag då! Man behöver inte fira med massa presenter och grejer om man inte vill, men nog är det fint att uppmärksamma mamma lite extra? Kanske genom att baka något gott och bjuda på? Idag tipsar jag om 6 goda recept att baka till mors dag.
En riktig favorit som jag gjorde tidigare i vintras är pots de creme. Chokladigt, lyxigt och bara så gott!

recept, jordgubbsrulltårta, klassisk rulltårta

Hemma hos oss står rulltårta riktigt högt upp på listan av fikabröd som älskas. Och det gillar jag då det är ruskigt enkelt att baka just rulltårta!

dessert, efterrätt, sommardessert

En av försommarens favoriter är helt klart pocherade rabarber med nötcrumble och vit choklad. Har du inte testat detta än har du något riktigt gott att se fram emot!

paj, baka, ananaspaj, paj

En klassiker som alltid går hem är ananaspaj. Jag vet inte hur många gånger jag bakat den här pajen och varje gång slås jag av hur god den är!

cheesecake i glas, lemon curd, efterrätt

Så genialt, så enkelt! Vill man inte göra egen mango curd går det bra att köpa lemon curd, eller bara använda annan fruktpuré. Dessert i glas är helt klart en favorit hos mig!

kockens kryddor, ekologisk kardemumma, tiramisu, fika, baka ,efterrätt

Fast allra godast är kanske min tiramisu med jordgubbar och kardemumma. Jag kunde bara inte sluta äta av den här! Så himla god!

Jag hoppas ni alla uppmärksammar era mammor lite på söndag, det är dom värda <3
Själv ska jag fira mamma lite ikväll. Hon fyller på tisdag, så brukar alltid bli dubbelt firande av henne. God mat, lite gott fika och bara umgås, mer än så behöver det inte vara!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.