5 goda biffar, lättlagad sommarmat – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

5 goda biffar, lättlagad sommarmat

Så var pingsthelgen över (någon mer än jag som helt missade att det faktiskt var pingst i helgen?) och vi tassar in på sista skolveckan. I morse var alla otroligt trötta, så det efterlängtade sommarlovet känns väldigt lockande just nu! Idag ska jag försöka få till ett nytt recept på en halloumi och bönburgare. Tror det kommer bli kalasgott. Jag älskar alla sorters burgare och biffar. Speciellt så här på sommaren då de flesta passar helt utmärkt att äta även kalla. Men tills jag fått ordning på mitt senaste recept tänkte jag tipsa om 5 goda biffar som jag redan har recept på här på Linnéas Skafferi!

En riktig favorit hos oss är halloumi och morotsbiffarna. Här har dom fått smak av både ajvar och persilja, vilket är en perfekt kombo!

fiskbiffar, fisk, torsk, middag, mat

En personlig favorit är fiskburgare Jag älskar att äta dom tillsammans med en riktigt god sallad, eller i bröd till helgen. MUMS så gott! Har lovat Axel stekt torsk, kokt potatis och dillsås idag. Men blev sjukt sugen på de här fiskburgarna istället nu!

vegetariska sötpotatisbiffar med kikärtor

Sötpotatis och kikärtsbiffar är perfekt mat att ha i frysen och bara steka på en varm sommardag. Ät i hamburgerbröd, i pitabröd eller varför inte till en god sallad! Klicka på länken för att få massa tips på god smaksättning!

quinoabiffar med morot, vego

Får du lite kokt quinoa över passar det perfekt att göra quinoabiffar på det! Dessa är som godast när de är nystekta och sådär härligt frasiga tycker jag!

veganska, middag, mat recept

En klassiker som jag aldrig tröttnar på är rödbetsbiffar. Jag gör mina i matberedaren, det blir minst kladd då! Perfekt att frysa in, ta fram och steka på när man behöver få fram en god middag snabbt!

Nu ska jag planera inför veckans recept, sedan blir det att åka och handla. Det är full fart i köket de här sista veckorna innan barnen går på sommarlov!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.