4 goda mellanmål – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

4 goda mellanmål

frukost, sommarlov, sommarfrukost

Äntligen har det kommit lite sommarvärme hit till oss! Så härligt.
Men så fort värmen kommer får jag ett litet problem, jag blir inte så hungrig. Därför är det bra att kunna plocka fram lite goda, kalla mellanmål. För om man inte vill ha riktig mat, då är ju goda mellanmål det bästa som finns, eller hur? Därför kommer här ett tips med 4 goda mellanmål att göra i sommar!

Att smaksätta yoghurt själv är ett himla bra sätt att variera både frukost och mellanmål. Här hemma är barnens favorit banan och vanilj. Det har jag gjort åt dom sen dom var riktigt små bebisar <3

glass utan socker, glass utan glassmaskin

För ett par dagar sedan hade vi med nice cream till stranden. Så himla gott! Jag gjorde den här jordgubbsglassen men tillsatte även lite kokosgrädde för att få den lite matigare. Perfekt att kunna ta med sig hemgjord glass i en mattermos. Den höll sig kall hela dagen!

frukost parfait

En tjusig parfait med bär passar perfekt att göra till mellanmål en varm sommardag. Ta av vad frukt och bär du har hemma i frysen! Eller lyxa till det nu i sommar och gå ut i skogen och plocka egna blåbär.

nice cream, smoothie,

Frukt och bär i all ära. Men choklad. Inget slår väl ändå det? Speciellt i kombination med jordnötssmör. Hur lyxigt som helst att få äta en smarrig snickerssmoothie till frukost eller mellanmål en varm sommardag. Kanske får det här bli min frukost imorgon?

Här hemma väntar ett par dagar med riktigt fint väder ser det ut som. Så då får vi passa på att njuta. På söndag åker vi upp mot Mora ett par nätter. Vi ska besöka Tomteland och bara ha det mysigt med några vänner. Ska bli fint att åka iväg en sväng, då vi annars bara blir hemma i sommar.  Jag var till Tomteland när jag var barn, men har ingen aning om hur det är där nu. Någon som varit dit?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.