3 goda våfflor och pannkakor till helgfrukosten – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

3 goda våfflor och pannkakor till helgfrukosten

glutenfria pannkakor

God morgon lördag! Här hemma är det första helgen efter att vardagen drog igång på riktigt. Planen var en tidig kväll isäng för barnen och en rejäl sovmorgon. Mina barn har ju övat på det här med sovmorgon hela sommaren. Men dom hade en kompis som sov över, så det tog tid att komma till ro. Och imorse var det full fart redan strax före sju. Vilket i vår familj är på tok för tidigt att vakna en ledig dag. Efter att ha varit upp och sagt åt dom att vara lite tysta två gånger gav jag upp. Nu gick dom ut och skulle kolla på dimman, men lyckades såklart stissa upp hunden där nere som skuttar runt och undrar när det är dags för frukost.
Så mycket för den lugna lördagsmorgonen. Men fördelen (typ den enda) med att vakna tidigt, är att man kan lägga tid på helgfrukosten. Och kanske steka lite goda pannkakor eller våfflor? Idag passar jag på att tipsa om 3 goda våfflor och pannkakor till helgfrukosten. Vilken är din favorit?

Här hemma blev dessa amerikanska havrepannkakorna en stor favorit i somras. Luftiga och härliga, dessutom glutenfria!

ägg och mjölkfria våfflor, vegansk våfflor

Våfflor är ju annars något mina barn älskar, I alla former! Den här varianten av våfflor är utan både ägg och mjölk. Vilket gör att de kvalar in som veganska våfflor om man så önskar!

bananplättar

Jag är rätt svag för bananplättar. De är så himla enkla att göra och blir så goda. Dessutom äter mina barn mer än gärna upp varenda en. Jag vet inte hur många bananpannkakor jag stekte i somras och tog med upp till sjön. Själv fick jag nästan inte ens smaka. För de tog slut i ett nafs. Passar ypperligt till en god helgfrukost!

Så nu är det bara för mig att sätta fart och göra frukost. 3 hungriga barn måste utfodras. Och mamman måste ha kaffe. Idag tror jag det krävs minst två koppar, för att vakna till ordentligt..

Hoppas ni får en himla fin lördag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.