Fem goda recept med choklad – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Fem goda recept med choklad

nice cream, smoothie,

Fredag. Och fem goda recept med choklad. Vad mer än det kan man begära egentligen? Det bästa med choklad är ju att man faktiskt kan äta det både morgon middag och kväll. Eller, iallafall till både frukost, mellanmål och efterrätt. Vilket typ är samma sak.

Nästa vecka åker vi till Gran Canaria en vecka. Och som vanligt blir det korvstoppning med jobb innan för att allt ska bli klart. Så man kan njuta lite av ledigheten sen. Så idag ska det liksom bli extra skönt med fredagskvällen. Även om helgen kommer innebära lite jobb för min del för att jag ska hinna.

Men nu, åter till chokladen. Vad sägs som en snickerssmoothie till frukost i helgen kanske? Jag säger JA TACK!

Pots de Crème chokladpudding

Bjud på en enkel men lyxig chokladpudding i morgon. Pots de creme, chokladpuddingens lite mer fancy kusin kan man kanske säga. Makalöst god och inte alls speciellt svår att göra!

veganska jordnötstryfflar

Min senaste svaghet här i livet. Jordnötsbollar. Tyvärr ekar lådan dessa låg u tom nu. Jag åt upp alla, helt själv! Så himla turligt att ingen annan i familjen delar min kärlek till jordnötssmör.

chokladfluff med geisha chokladmousse

Om ni letar efter en enkel efterrätt, då behöver ni inte söka längre. På bara två ingredienser fixar ni det här härliga chokladfluffet. Mums fillibabba!

vegansk chokladdipp

Eller vad sägs om att göra en chokladdipp fredagskvällen till ära? Den här kan du enkelt göra vegansk om du så önskar. Är du mer sugen på nutella? Testa då min nutelladipp. DEN ÄR SJUKT GOD! punkt.

Jag hoppas ni alla rå en riktigt härlig fredag och njuter åt helgen <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.