Fem goda recept med choklad

nice cream, smoothie,
Fredag. Och fem goda recept med choklad. Vad mer än det kan man begära egentligen? Det bästa med choklad är ju att man faktiskt kan äta det både morgon middag och kväll. Eller, iallafall till både frukost, mellanmål och efterrätt. Vilket typ är samma sak.
Nästa vecka åker vi till Gran Canaria en vecka. Och som vanligt blir det korvstoppning med jobb innan för att allt ska bli klart. Så man kan njuta lite av ledigheten sen. Så idag ska det liksom bli extra skönt med fredagskvällen. Även om helgen kommer innebära lite jobb för min del för att jag ska hinna.
Men nu, åter till chokladen. Vad sägs som en snickerssmoothie till frukost i helgen kanske? Jag säger JA TACK!
Pots de Crème chokladpudding
Bjud på en enkel men lyxig chokladpudding i morgon. Pots de creme, chokladpuddingens lite mer fancy kusin kan man kanske säga. Makalöst god och inte alls speciellt svår att göra!
veganska jordnötstryfflar
Min senaste svaghet här i livet. Jordnötsbollar. Tyvärr ekar lådan dessa låg u tom nu. Jag åt upp alla, helt själv! Så himla turligt att ingen annan i familjen delar min kärlek till jordnötssmör.
chokladfluff med geisha chokladmousse
Om ni letar efter en enkel efterrätt, då behöver ni inte söka längre. På bara två ingredienser fixar ni det här härliga chokladfluffet. Mums fillibabba!
vegansk chokladdipp
Eller vad sägs om att göra en chokladdipp fredagskvällen till ära? Den här kan du enkelt göra vegansk om du så önskar. Är du mer sugen på nutella? Testa då min nutelladipp. DEN ÄR SJUKT GOD! punkt.
Jag hoppas ni alla rå en riktigt härlig fredag och njuter åt helgen <3
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Tessie - mamma till två döttrar och bf i januari
4 år sedan

WOW! Vill ha varenda en… ♡

pensionärskaka, silviakaka, sommarkaka

Nästa inlägg

Sverigekaka

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x