Månadslista- Septembers favoriter – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Månadslista- Septembers favoriter

inlägget innehåller annonslänkar

månadslista, september

Som vanligt, september rusade förbi och äntligen har jag fått till en lista över de saker jag gillade allra bäst med månaden.
Eftersom vi var utomlands en vecka så blev jag lite delad. För här hemma rustade alla för höst medan jag kollade upp så barnens badbyxor fortfarande passade. Men september blev himla fin. Med lite av allt kan man säga:

  • I brevlådan dök Tuvenssosnkans nya bok up! Ännu en grym bok från min lika grymma bloggkollega Julia. Vill ni käka mer grönt i höst, då är detta boken att köpa!
  • Under vår semester tror jag att jag åt min vikt i apelsiner, eller i alla fall nästan. Ett stort fat till frukost, varje morgon. Här hemma i Sverige har citrusfrukterna så sakta gjort entré för säsongen så jag fortsätter mitt frossande. Fast nu om kvällarna. MUMS!
  • Äntligen kom säsongen för pumpor och rotfrukter. Jag blev lycklig i själen när jag såg att ICA tagit in fler sorters matpumpa i år. mjuk pumpakaka med apelsinfrostingFörra året blev både mjuk pumpakaka och ugnsbakad pumpa med grönkål två storfavoriter här hemma!
  • Under september har jag bakat en hel del. Bland annat ett grymt gott recept på tigerkaka. Som ni får ta del av i morgon. Så himla gott!
  • Grannen hade odlat prydnadspumpor. Perfekt att dekorera huset med så här års tycker jag!

 

Vad har jag då läst i september?

De mest populära recepten här på Linnéas Skafferi under september blev enchiladas och salt karamellpannacotta med hasselnötter. Två otroligt goda recept som passar perfekt så här inför helgen!

Nu är det dags att ladda upp för fredagsmys!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.