Tävla om en matkasse! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Tävla om en matkasse!

I annonssamarbete med Simple Feast

simple feast

En vegetarisk eller vegansk matkasse- med 3 middagar som lagas färdigt på ett litet kick. Och nu har JUST DU chansen att vinna en matkasse från Simple Feast.

Jag har nämligen fått möjligheten att lotta ut en valfri matkasse för 4-5 personer (värde 999kr).

simple feast

Vad ska man då göra för att ha en chans att vinna den här härliga vinsten?

Jo, jag vill att du följer Simple Feast Sweden på instagram och att du motiverar varför just DU ska vinna en vegetarskt eller vegansk matkasse och svarar på frågan:

-Hur lång tid tar det att tillaga maten från Simple Feast?

Tävlingen pågår från och med idag till fredag 18/10 kl 21.00.

Svara på frågan och motivera som en kommentar på detta inlägg, så är du med och tävlar!

 

simple feast

Matkassarna finns i varianterna Family eller Green. All mat är förberedd så det tar dig inte många minuter att laga klart din middag. Varje matkasse innehåller 3 måltider, som alla är smidigt uppmärkta så du vet vilka matlådor om hör till vilken dag. Dessutom kommer all mat i hållbara förpackningar.

simple feast

Jag älskar att testa olika matkassar, jag får alltid så otroligt mycket inspiration till nya rätter. Den här veckan fick jag testa allt från ugnsbakad aubergine med picklade rädisor till en mustig svampbourguignon.  Så himla gott!

Stort lycka till i tävlingen! Och glöm inte att följa mig Linnéas Skafferi och Simple Feast på instagram!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Endast 10 min

  Skulle så gärna testa detta koncept då vi försöker äta mer vego/veganskt och älskar att experimentera med detta men stressiga vardagar med barn tenderar vi att falla tillbaka på falukorv.

 2. Ida

  Endast 10 min att laga maten.

  Skulle gärna vilja vinna, nu med minsta barnet på 2månader vill man gärna att matlagningen ska gå fort och vore toppen att få Ny inspo på maträtter och få in hela familjen på mer veg rätter.

 3. Katarina

  Äntligen en snabb matkasse (klara på 10min) som är vegansk/vegetarisk och verkar riktigt smarrig med fina råvaror 🙂 skulle vara guld att få testa detta! Behöver fylla på med inspiration och näringsrik mat nu till höstmyset

 4. Katarina

  Äntligen en snabb matkasse (klara på 10min) som är vegansk/vegetarisk och verkar riktigt smarrig med fina råvaror 🙂 skulle vara guld att få testa detta! Behöver fylla på med inspiration och näringsrik mat nu till höstmyset

 5. Anna

  Hej!
  Det tar endast 10 min att laga maten. Vill väldigt gärna prova Family-kassen, då ny inspiration är precis vad jag behöver! Själv har jag fastnat i slentrian hemma, det blir alltid halvfabrikat och samma rätter. Äldsta dottern har precis kommit in i tonåren och fått för sig att bara äta vegetariskt, vilket har komplicerat saken. Jag behöver ju säkerställa att hon får i sig allt hon behöver och då kanske köttbullarna behöver bytas ut mot något annat, som är bättre för oss allihop?

 6. Jessica Holm

  Halloj! Det tar 10 minuter att tillaga maten!

  Under det senaste året har jag lyckats få hela familjen att äta vegetariskt flera gånger i veckan. Dock är mina barn (4år och 7 år) måttligt roade av mina egenkomponerade kikärts-släng-ihop-vad-som-finns-i-kylen-röror. Det skulle vara kul att presentera några uppstyrda rätter som förhoppningsvis bli ett stående inslag i matschemat framöver. 😀

 7. Linn

  Det tar 10 min att tillaga. Jag gick mitt tredje barn i våras o känner mig verkligen peppad för en nystart nu vad gäller kost och träning så det hade varit så kul att få prova en denna matkasse. Lustigt nog så googlade jag på denna matkasse i helgen och tycker verkligen att det låter toppen!

 8. Frida Dohlnér

  Jag försöker laga mer vego och få med familjen på tåget. Att få testa dessa snabblagade rätter som lagas på 10 minuter skulle göra vardagen lättare!

 9. Ulrika Noble

  Endast 10 min. Vore en dröm att få vinna denna tävling då det är svårt att hitta goda läckra veganskt rätter. Jag och min familj lutar mer och mer åt det veganskt håller men det är som sagt svårt så detta vore guld värd. Kramis

 10. Ulrika Ivis Noble

  Endast 10 min. Vore en dröm att få vinna denna tävling då det är svårt att hitta goda läckra veganskt rätter. Jag och min familj lutar mer och mer åt det veganskt håller men det är som sagt svårt så detta vore guld värd. Kramis

 11. Linn K

  Det tar 10 min att tillaga. Åh det hade varit så kul att vinna en matkasse. Fick mitt tredje barn i våras och känner att jag verkligen behöver en nystart vad gäller kost o träning. Tiden är knapp varje dag så det hade varit så perfekt att få prova Simple Feasts matkasse. Nyttig mat för hela familjen!

 12. Linn

  Det tar 10 min att tillaga. Åh det hade varit så kul att vinna en matkasse. Fick mitt tredje barn i våras och känner att jag verkligen behöver en nystart vad gäller kost o träning. Tiden är knapp varje dag så det hade varit så perfekt att få prova Simple Feasts matkasse. Nyttig mat för hela familjen!

 13. Malin S

  Det tar 10 minuter. ☺ Jag skulle gärna vilja börja äta vegetariskt här hemma. Men mannen och barnen är skeptiska. Men om jag vann matkassen så kanske jag kan övertala dom. Går snabbt att laga med. Det uppskattar mannen.

 14. Helena

  10 minuter ska det ta bara.
  Alltså. Vad kan jag säga? Två vuxna och en åttaårig enveten pickieater. Jag är. Så. LESS. På korvibröd, chickennuggets från Gyllene M. Kanske en variation från Max ikväll? Pretty pliiiiiis! ”Idag ska vi äta det här. För det har vi fått på posten” ja?

 15. Julia

  Det tar 10 minuter!

  Det enda jag tänkt på i flera år
  Är hur man egentligen får smalare lår
  Jag har ätit för lite och straffat min kropp
  Men för ett tag sen så sa jag till slut, STOPP!

  Nu är det dags att njuta av maten
  Lägga upp alla världens smaker på faten!
  Prova mig fram och lära mig mer
  Men då behövs det att någon mig ger

  Grönsaker, pasta, nötter och krasse
  Inspiration, i en Simple Feast kasse!