5 härliga recept på gofika till helgen

äppelcheesecake med topping, cheesecake i ugn
Fredag <3
Dagen har bjudit på sol, regn, dimma och gråväder. Allt på bara ett par timmar! Just nu sitter här inne och laddar upp för en promenad innan maten. Det känns som om kroppen behöver det idag. Jag och Isac cyklade till min mormor och morfar tidigare idag, men det går ju inte rasande fort precis. Även om det går framåt.
Idag tänkte jag bjuda er på 5 härliga recept på gofika till helgen. Oavsett om det är till efterrätt ikväll eller till fika i morgon så lovar jag att ni kommer hitta något som passar.
Som min äppelcheesecake med topping.  Så otroligt god!
Pots de Crème chokladpudding
Vill man göra något lite mer fancy så passar Pots de crème perfekt. Det är absolut inte svårt att göra, men blir himla fint om man serverar det så här, i tunna kaffekoppar.
panacotta, salty caramel,
Allra enklast är kanske att göra någon form av pannacotta ändå. Salt karamellpannacotta med kanderade hasselnötter är en storvinnare. Jag lovar!kladdkaka med kola oh dumle
Är du en extra-allt-person? Då är detta kladdkakan för dig! Den här kladdkakan innehåller både kola och dumle och är supergod.
grillade plommon, plommon i ugn
Sugen på något lite fräschare? Testa att göra rostade plommon. En perfekt dessert att mumsa på så här på hösten!
Tur det finns flera olika sorters gofika ändå. För ibland är man sugen på en kladdkaka med extra-allt. Och ibland vill man bara ha något sött, men ändå fräscht. Iallafall är jag så.
Ikväll har grabbarna beställt hamburgare och sen ska vi testa marabou pepparkaka till fredagsmys. Antingen blir det hiss. Eller diss. Man vet aldrig i förväg riktigt.
 
Nu hoppas jag att ni alla får en riktigt härlig fredag <3
 

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
butternutpumpa, pumpa, halloween,

Nästa inlägg

Enkel pumpapuré

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x