Veckans mat- v 43 – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Veckans mat- v 43

fiskbiffar, fisk, torsk, middag, mat

Nu vecka. Jag hoppas ni alla haft en fin oktoberhelg. Själv känner jag mig lite mörbultad i kroppen efter 8 timmar i Lofsans träningsstudio igår. Men en promenad eller två ska nog mjuka upp kroppen och så är man på banan igen.
Den här veckan tänkte jag bjuda på lite mumsig vardagsmat- fiskburgare, halloumilasagne och kyckling i mumsig pestosås står på schemat. Vad tror ni om det?

Fiskburgare är något jag liksom glömmer bort. Men så blir jag påmind när jag kollar igenom receptarkivet. Det är verkligen himla gott,

vegetarisk lasagne med halloumi, spenat

En klassiker vid det här laget på bloggen, min halloumilasagne. Så himla gott! Vi äter lasagne rätt ofta hemma hos oss, så det är kul att kunna variera lite ändå.

Nuggets, kan kännas omöjligt att hinna med att laga som vardagsmat. Men tro mig, det är det inte! Jag lagar mina i ugnen, hur smidigt som helst. Dessutom är det ett perfekt tillfälle för barnen att vara med i köket. Göra dippsåser och panera, antingen quorn, fisk eller kyckling. Välj det familjen gillar bäst!vegetarisk köttfärssås, vegofärs, vegosås, vegetarisk pastasås

Pasta med köttfärssås är väl alltid ett säkert kort att ta till? Eller vad säger ni? Här har jag gjort en variant med massa rivna morötter i. Hur gott som helst, om du frågar mig. Även här kan du välja att göra den på nötfärs eller på vegofärs beroende på vad ni äter där hemma.kyckling med pesto och fetaost

En kär favorit från förr. Kyckling med pesto och fetaost. Sådär rysligt enkelt men makalöst gott. Just pesto och fetaost är så himla gott ihop tycker jag!

Har ni några planer för maten i veckan? Några nya recept ni ska testa?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.