Veckans mat- era favoriter – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Veckans mat- era favoriter

grönsakspaj

Veckans mat denna vecka tänkte jag skulle visa era favoriter. De recept ni kommenterar, skriver dm och mail om. Som ni testat och älskar. För vad hjälper det att jag vecka efter vecka lägger ut recept. Om ni inte testar, kommenterar och tycker till? Då kunde jag lika gärna göra något annat.

Personligen har jag många favoriter här på bloggen. Men idag tänkte jag visa upp de ni verkar gilla allra bäst. Som den här broccolipajen med fetaost. För visst är det himla gott med en riktigt fin matpaj till middag?
vegetarisk lasagne med halloumi, spenat

Lasagne går alltid hem. Och det märker jag även av här på bloggen. Min lasagne med halloumi gillas starkt. Av oss här hemma också. Det finns även ett annat recept på lasagne, som hängt med i snart 9 år. Nämligen en lasagne jag lagade till Sebastians födelsedag ett år. Den är mycket, den är mäktig. Och den är GOD! Ha dock överseende med de dåliga bilderna där. Tänk på att mycket vatten har flutit under broarna sedan dess..gratäng med rödbetor

Tröttnar man på potatisgratäng kan man alltid laga en rödbetsgratäng istället. Supergod och kul med lite variation tycker jag. Självklart kan man riva i de rotfrukter man gillar allra bäst. Men jag tycker det blir så vackert med rödbetorna. Den här har jag fått massor av fina kommentarer om <3

lax i citronsås, fisk i ugn

Ett recept jag varje vecka får mail, dm eller kommentarer om är detta. Lax i citronsås. Så enkelt, men så gott. Väl värd att testa om ni inte redan gjort det.

vego, ajvarsås

Ett annat recept ni verkar gilla är mina vegetariska köttbullar i ajvarsås. Själva köttbullarna är gjorda på solroskärnor och bönor. Perfekt att variera med!

Idag ska jag faktiskt laga och fota om en annan kär favorit här på bloggen. Som vi inte ätit på flera år nu faktiskt. Det kommer ju alltid massa nya idéer och recept som måste testas!

 

Jag hoppas ni får en himla fin start på veckan. Själv har jag en vecka framför mig som innehåller lite av allt. Jobb i köket, jobb framför datorn, lite möten och planering. Det blir nog en fin vecka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Men gud så mkt gott, har snart mobilen full med alla screenshots på recept från din blogg 😊 Tack för all inspiration!