7 härliga recept på frukostar – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

7 härliga recept på frukostar

snøfrisk, våfflor, tilltugg, snittar

Många har nu fått gå på lite skön påskledighet. Så även vi. Eller, jag och barnen har ju haft påsklov. Men eftersom jag ändå lär jobba har jag ställt klockan och gått upp om morgnarna. För att få lite gjort innan frukost liksom. Men nu blir det helg och allt lugnar sig. Mailkorgen fylls till största del av skräppost, så den behöver man bara slänga ett getöga på då och då. Dessutom är ju påskhelgen en extraordinär helg. då den inte bara är två dagar. Utan fyra. Fyra dagar med sovmorgon för den som vill (vem vill inte det liksom!?).
Så jag tänkte, att idag tipsar jag om 7 härliga recept på frukostar.  Du hittar något för alla här.

Jag är egentligen inte en sådan person som gillar sötsaker till frukost. MEN, bjuds det på belgiska våfflor med färskost är inte jag den som tackar nej inte.

nyttig milkshake

Milkshake till frukost? Ja men självklart. Inga problem alls om du gör den på fryst banan! Krämigt och hur gott som helst!

glutenfria plättar, glutenfria pannkakor,

Amerikanska bananplättar lagade jag till Axel och hans kompis Matias en dag när de kom hem från skolan. Vips sa det, så var plättarna slut. Och jag kan tänka mig att de passar ypperligt till en härlig helgfrukost också!

frukost, sommarlov, sommarfrukost

Är du lite mer av yoghurt-typen? Smaksätt din egna yoghurt med dina favoritbär. Det blir verkligen hur gott som helst. Jag lovar!

nice cream, smoothie,

Som många av er vet, så är jag rysligt svag för jordnötssmör. Föga förvånande är därför denna krämiga snickerssmoothie en storfavorit hos mig. Hur god som helst!

gröt i ugn, gröt, frukost

Precis som jordnötssmör så är gröt mig väldigt kär <3  Testa att göra en lite annorlunda variant av gröt genom att göra ugnsbakad gröt. Som frukost och efterrätt, allt i ett!

jäsa över natten

Finns det något lyxigare än att bjuda på nybakat bröd till frukost? Mitt kalljästa frukostbröd kräver väldigt lite ansträngning, men blir lika bra varje gång! Perfekt till helgens frukost, jag lovar!

 

Vilken är din favorit till helgens frukost? Vad vill du inte vara utan?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.