3 kalla drycker till i sommar – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

3 kalla drycker till i sommar

rabarbersaft, rabarberdricka, sommardrink, rabarberdrink

Med våren och sommaren kommer önskan om att svalka sig med något gott. Tyvärr är det ju inte helt hållbart att pimpla vin hela dagarna, så därför tipsar jag idag om 3 kalla drycker till i sommar. För även om det kanske inte riktigt finns svartvinbär än, så kan det vara bra att ha ett recept på lut. Till den där härliga sommardagen man faktiskt får för sig att göra svartvinbärssaft, eller hur?

 

Något du faktisk kan göra redan nu om du bor i den delen av Sverige där rabarbern tagit fart är rabarberdricka. Så enkelt och så gott! Så fort du har tillräckligt med rabarber, gör en omgång och frys in. Perfekt att ta fram under sommarens varma dagar!

iskaffe, vegansk, gör själv, egen iskaffe

Hemgjort iskaffe, det är bara så gott! Löjligt enkelt är det att göra också. Jag använder alltid pulverkaffe och en växtbaserad mjölk. Det tycker jag blir som godast det!

När buskarna är tunga av vinbär, då blir det saft mina vänner. Kanske finns det några där ute som fortfarande har vinbär kvar i frysen från förra året? Passa då på att länsa frysen och koka saft på dom. Så finns det plats i frysen för sommarens skörd! Hemgjord svartvinbärssaft, det är som barndom på flaska tycker jag, vad säger du?

 

Nu ska vi kicka igång den här fredagen. Ute skiner solen, men jag vet att det är rätt kyligt fortfarande. Isac drömmer om studsmattehopp och jag om trädgårdsfix. Jag tror vi hinner med båda sorterna denna fredag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.