3 snabba recept till nationaldagen – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

3 snabba recept till nationaldagen

Glad nationaldag kära ni!

Visst är det ändå fint, att vår nationaldag firas så här i början på juni. Då sommaren faktiskt är som allra bäst? Ute är grönt och allt står i blom.

 

Vi har ju ingen riktigt stark tradition att fira vår egna nationaldag, men jag tycker att för varje år är det fler och fler som verkar fira på något sätt. Kanske bara genom att fika något extra gott dagen till ära? Om du just nu kom på att det kanske vore gott att baka något till idag, då kommer här 3 snabba recept till nationaldagen. Med få ingredienser som du kan baka på ett litet kick!

 

Som vårens godaste rulltårta med hallon och vaniljkräm. Som en tårta fast så mycket enklare att baka!midsommartårta, tårta, daimtårta,

Eller varför inte en marängtårta med daim. Använder du färdiga bottnar går den här tårtan riktigt fort att göra och den blir så god!

snabb cheesecake i glas philadelphiaost

Eller min supersnabba cheesecake i glas. Gör på vilka bär du gillar bäst och du har en dessert klar på bara några få minuter. Helt underbart!

Här verkar det just som om det tunga molntäcket tänker spricka upp lite, så jag ska ta med Isac och hunden ut på en promenad. Sen blir det lunch hos mina föräldrar. En bättre lördag helt enkelt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.