5 recept på pannkakor – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

5 recept på pannkakor

mellis, mellanmål, kikärtor

Så här i den ljuva sommartiden sitter det aldrig fel med lite pannkaksinspiration. Så därför passar det extra fint att bjussa på 5 recept på pannkaka idag tycker jag.
Ibland känns det som om barnen, eller i alla fall Isac bara blir riktigt, riktigt lycklig om man bjuder på pannkaka. Då kan det passa att variera sig lite, så vissa gånger har jag tillexempel gjort pannkaksmuffins på kikärtsmjöl. Perfekt att servera till mellanmål en härlig sommarlovsdag!pannkakor, mellanmål, lunch, frukost

Genom att tillsätta rivet äpple i pannkakssmeten blir den lite mer matig. Jag tycker det är en kul variation till den klassiska pannkakan. Äppelpannkakor blir supergott med hemkokt blåbärssylt till!glutenfria pannkakor

Amerikanska havrepannkakor fungerar fint att servera till frukost, lättare lunch, mellanmål eller varför inte till efterrätt. Variera tillbehören efter hungern bara!tunna pannkakor

Men ibland, då är allt man vill ha helt vanliga, klassiska tunna pannkakor. Vilken himla tur att det både är enkelt att göra och inte kräver speciella ingredienser. Grädda pannkakorna så tunna du bara kan. Och servera med vad du gillar allra bäst!

glutenfria plättar, glutenfria pannkakor,

Mina barn älskar bananpannkakor. Speciellt på sommaren då vi ofta har med det som lättare lunch till sjön. Så när jag provgräddade dessa kom Axel hem, tog ett djupt andetag och utbrast:
Det luktar SOMMAR! Gott att äta och ett bra alternativ till klassiska pannkakor. Det här blev någon variant av amerikanska bananplättar då jag gjorde dom rätt små. Men ni vet väl vad dom säger då?

Är dom små får man ta två!

Nu ska jag ta tag i den där träningen för dagen. Får se om det blir hemmaträning eller en sväng till gymmet. Det beror på vad orken räcker till känner jag.

Ha en himla fin måndag kära vänner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.