Packa picknick-korgen – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Packa picknick-korgen

inlägget innehåller annonslänkarmellanmål, picknick

Packa picknick-korgen och ge er ut på picknick! Det behöver ju faktiskt inte vara så avancerat. Man kan faktiskt ha picknick hemma i trädgården, eller kanske låna vänners trädgård om man vill komma bort lite lagom sådär.

Jag har gjort ett helg gäng pizzabullar och lagt i frysen. Perfekt att ta med på utflykter! Fyll dom med vad familjen gillar bäst.

 

Kylväska Blå 20 L

Vi är verkligen i stort behov av en ny kylväska. Och så snubblade jag över den här kylväskan. Som både är snygg och verkar praktisk,  Jag gillar inte de där klassiska i hårdplast. Men de med för mjuka kanter. Då verkar denna som ett himla bra alternativ!

 

 

rabarbersaft, rabarberdricka, sommardrink, rabarberdrink

Gör sommarens enklaste rabarberdricka och ta med på picknicken. Superenkel att göra och hur god som helst att dricka.

 

Mugg Picnic

Förutom en ny kylväska villhöver jag verkligen investera i lite bra tallrikar och muggar att ta med när vi åker och badar eller fikar ute. IKEAS plastmuggar sen barnen var små har börjat gjort sitt nu. Hittade en serie från House Doctor med muggar och fat i bambu som verkar bra. Vad tror ni?

 

picknick,

Förutom pizzabullar och rabarberdricka kan jag rekommendera mina ceasarsalladwraps. Bättre picknickmat finns inte! Hur goda som helst. Fyll upp med meloner, tomater, gurk och morotsstavar. Så har du en härlig picknick att se fram emot.

En perfekt aktivitet så här i hemestertider.

I veckan har vi varit iväg på två utflykter runt om här i Sala, tänkte skriva ihop ett inlägg om det i helgen. Och på dessa utflykter passar det perfekt att ta med sig lite picknick. Så håll utkik efter det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Ja! Tar gärna emot utflyktstips från Salatrakten. Bor i Uppsala och ”hemestrar” med familjen. Med växlande väderlek är det toppen med spontana dagsutflykter.