5 recept på goda biffar – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

5 recept på goda biffar

veganska, middag, mat recept

Hej måndag,

Jag hoppas ni är lika pepp på en ny vecka som jag är! Idag tänkte jag tipsa om 5 recept på goda biffar. Det är ju ett sånt enkelt sätt att variera maten på. Efter förra veckans jobb fick jag massor av rödbetor över. Så det blir kanske en omgång av mina rödbetsbiffar i veckan. Jag river dom i matberedaren så slipper jag kladdet det innebär att råriva rödbetor. Biffarna blir lite matigare rack vare bönorna man mixar i!

biffar med kål

Höstens bästa mat ändå. Vegetariska biffar med stekt svartkål. Vill du inte göra dom på vegofärs går det såklart bra att använda nötfärs också.  Så gott!morotsbiffar med fetaost

Jag älskat att piffa upp grönsaksbiffar med fetaost. Det gör verkligen hela skillnaden och är såå gott! Här blev det mina morotsbiffar som fick sällskap av den lite salta osten. MUMS!

fiskbiffar, fisk, torsk, middag, mat

Fiskburgare. Ett lite roligare sätt att servera veckans fisk på kanske? Här var det riktigt länge sedan jag lagade detta. Men det får det bli ändring på. Så gott!Biffar gjorda på halloumi, morot och ajvar

Min mans favorit, halloumibiffar med morot. Frågar jag vad vi ska äta till vardagsmat så svarar han ofta att han vill ha just dessa. Perfekt då hela familjen älskar halloumi!

Nu inväntar jag att familjen ska ramla in genom dörren. Sen är det dags att börja på med dagens kvällsmat. Vad äter ni ikväll?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.