6 recept på hemgjort fredagsgodis – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

6 recept på hemgjort fredagsgodis

vegansk snickers, snickers, veganska snickers

Fredag igen. Åh så välkommen du är just den här veckan! Det ska bli så skönt med helg känner jag. Och vad är bättre att fira in helgen med än med något gott? Som lite fredagsgodis kanske? Jag har letat upp 6 recept på hemgjort fredagsgodis som passar dig med en förkärlek för choklad!

Som mina snickersbars. Alltså det här är precis sånt godis jag personligen älskar!

chokladdoppade mandlar

Vill man göra något riktigt busenkelt, då är det chokladdoppade mandlar med flingsalt som gäller. Halleluja så gott!

veganska jordnötstryfflar

En annan favorit hos mig och många av er, det är mina jordnötstryfflar. Perfekta att ha i frysen och ta fram när sötsuget sätter in. Vilket det ju gör. Rätt ofta sådär…

Nötfria energibollar. Dom här gjorde jag väldigt ofta förut, Vi har nästan alltid både russin och solroskärnor hemma. Då svänger man ihop dom här på ett litet kick!

nyttig rocky road med mörk choklad nötter

Rocky road hör ju inte bara julen till. Man kan faktiskt göra det när som på året. Här har jag gjort en lite annorlunda variant än den vi kanske förknippar med julen. Med dinkelpuffar, jordnötssmör och russin. Och massor av mörk choklad. Så gott!

Nutellabollar. Ja ni hör ju bara hur gott det är av blotta namnet. MUMMMMS! Gör du egen, osötad nutella själv blir dom lite mindre söta. Men det går såklart bra att använda helt vanlig nutella också. Det väljer man själv ju 🙂

 

Själv ska jag nog göra en omgång jordnötstryfflar till ikväll. Eller mina energibollar. Vi får helt enkelt se!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.