Fira vÄffeldagen 2019 med 7 goda recept pÄ vÄfflor

vÄfflor, halloumi, vÄffeldagen
PĂ„ mĂ„ndag Ă€r det ju vĂ„ffeldagen 2019, en dag vĂ€l vĂ€rd att firas Ă€ndĂ„. SjĂ€lv ska jag fira dagen genom att Ă„ka till Axels skola och grĂ€dda vĂ„fflor till alla barnen pĂ„ skolan. Ja alltsĂ„ inte jag helt ensam. Utan det Ă€r en fin tradition pĂ„ skolan, dĂ€r flera förĂ€ldrar tar med sig sitt vĂ„ffeljĂ€rn och sĂ„ grĂ€ddar vi vĂ„fflor till barnens lunch. Jag kan sĂ€ga att det Ă€r rĂ€tt uppskattat av barnen 🙂
Men kÀnner man inte för att grÀdda vÄfflor pÄ mÄndag, ja dÄ kan man ju faktiskt tjuvstarta firandet lite redan i helgen. VÄfflor till frukost? Till brunch eller varför inte testa mina halloumivÄfflor till snittar pÄ lördag?
vÄfflor
VÄfflor gÄr ju faktiskt riktigt bra att servera som efterrÀtt ocksÄ. GÀrna med glass och chokladsÄs till! MUMS!!!
glutenfria bovetevÄfflor
Glutenfria vÄfflor Àr lÀtt att fixa, jag brukar göra pÄ bovetemjöl. VÀldigt mÀttande och gott!
vÄfflor med Àdelost och blÄbÀrssylt
Äggfria vĂ„fflor gör jag ofta hemma, perfekt nĂ€r det Ă€r lite tomt i kyl och frys, Eller om man helt enkelt inte tĂ„l Ă€gg! HĂ€r har jag toppat mina vĂ„fflor med Ă€delost och blĂ„bĂ€r. Perfekt som ett litet tilltugg innan middagen!
recept pÄ vÄfflor
Helt klassiska vÄfflor, gjorda pÄ Àgg, mjölk och vetemjöl!  Passar perfekt sÄ hÀr till vÄffeldagen.
Àgg och mjölkfria vÄfflor, vegansk vÄfflor
Att göra vÄfflor bÄde Àgg och laktosfria Àr hur enkelt som helst! Dessutom blir de ju dÄ veganska ocksÄ! Hur bra som helst <3
kikÀrtsvÄfflor, kikÀrtsmjöl, glutenfria vÄfflor
Ett av de senaste vÄffelrecepten hÀr pÄ Linnéas Skafferi Àr de hÀr matiga vÄfflorna gjorda pÄ kikÀrtor. Att de inte var gjorda pÄ klassiskt vis med vetemjöl mÀrkte ingen hÀr hemma. Utan alla Ät med god aptit. Perfekt! Eftersom kikÀrtsmjöl Àr naturligt glutenfritt sÄ passar dessa Àven de som inte tÄl gluten. Bra va?
 
SÄ, lÄt höra, tÀnker ni fira vÄffeldagen 2019 eller kommer den gÄ obemÀrkt förbi? Vi kanske firar med lite vÄfflor i helgen, pÄ mÄndag kÀnns det lite stressigt att hinna med ÀndÄ. Hur gör ni?
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
AnnBritt
AnnBritt
5 Ă„r sedan

HÀr tror jag att det fÄr bli vÄfflor pÄ söndag istÀllet!!

vÄfflor, halloumi, vÄffeldagen

NÀsta inlÀgg

HalloumivÄfflor

0
Vad tycker du? LÀmna gÀrna en kommentar.x
()
x