![](https://i0.wp.com/www.linneasskafferi.se/images/2008/ellefront_21515423.jpg)
Jag skummade snabbt igenom första sidan:
150 julklappstips– vad kan passa bättre nu än just julklappstips!
Nigellas cocktailparty– Nigella är alltid rätt!
Nyårsmeny- snön gnistar, stjärnklar himmel, långa dagar i backen. Nyår skall firas i Norge, jag behöver massor av inspiration!
Världens godaste köttbullar– tveksamt om dom slår mormors?
Allt verkade som vanligt mycket lovande och fredagskvällen var utan tvekan räddad. Jag måste alltid skumma igenom tidningen en gång först innan jag börjar läsa på allvar. Men jag kom bara till sidan 9, ni vet insändarsidan. Det är ett riktigt guldkorn, speciellt om folk frågar efter recept, det tyder ju på att just det receptet är provat och så omtyckt att man bara måste ha receptet igen. Självklart var det en sådan förfrågan med, men det var inte för den sakens skull jag fastnade den här gången. Lite längre ner på sidan står det i rubriken: Tips på blogg.
Då jag alltid är på jakt efter bra och läsvärda bloggar, läste jag lite fort igenom stycket. Men vad nu! Det är ju min blogg det tipsas om! Jag var tvungen att läsa ett par gånger och verkligen försäkra mig om att jag läst rätt, men det stod där klart och tydligt: Nu vill jag passa på att tipsa om en helt underbar matblogg som jag börjat lässa för en tid tillbaka www.linneasskafferi.se.
Till du käre läsare som skickat denna insändare, tusen tack! Det värmer gott i mitt hjärta!
I kollaget ovan ser ni tre framsidor från Elle Mat & Vin genom åren. Det varkar som om dom, precis som jag har en förkärlek till ljuva pastellfärger!
Nu önsksar jag er alla läsare en härlig lördagskväll!