![](https://i0.wp.com/www.linneasskafferi.se/images/2008/pastepesto_21024207.jpg)
Åter igen gör jag en snabb sås på cream fraiche och färdig pesto. Den här gången smaksatte jag med färsk persilja och vitlök.
Pasta med pesto 2 port:
1 fp färsk pasta
7 champinjoner (små)
färsk bladpersilja
1 vitlöksklyfta
2 msk grön pesto
2 dl cream fraiche
½ ask körsbärstomater
salt & peppar
Skiva svampen tunt och stek i lite smör. Salta och peppra. Fichacka undertiden vitlök och persilja. När svampen stekt klart, dra ner värmen och vänd i persilja och vitlök. Låt det steka på några minuter. Rör i fraichen och peston i svampen. Blanda ihop allt till en sås. Ha i den kokta pastan. Dela tomaterna och servera till.
Glöm för guds skull inte bort lilla pappa i morgon, gör honom extra glad och bjud på dessa ljuvligt goda små chokladbakelserna med Baileyskräm. De är riktigt enkla att göra och smakar fantastiskt!
Bild:Linnéas Skafferi