Även om det inte är snö och drivis ute så har temperaturen sjunkit de senaste dagarna. Men jag lovar, nu behöver ni inte sitta inne och huttra längre, gör en kopp av denna choklad , ja varför inte renut utav två! Så är de frusna tårna snart ett minne blott!
Linnéas värmande choklad:
mjölk
choklad ( helst över 50%)
baileys
Gör så här:
Tag fram din favoritkopp och mät upp lagom mängd mjölk. Slå det i en kastrull och ha i en skvätt baileys, lite lagom sådär. Låt detta koka upp. Bryt undertiden chokladen i mindre bitar och lägg dem i botten av koppen. När mjölken är riktigt varm, slå den i koppen, över chokladen. Rör tills all choklad är smält.
Ja, sen är det bara att kura ned sig under filten och njuta!
Jag använde mig av Mr Berg och tog mellan tummen och pekfingret 10 g choklad och 2 dl mjölk.
(eget collage med bild från google)